Kontak

JOY Gao

Manajer Penjualan: Joy Gao

Jack Kai

Manajer Layanan: Jack kai

James Zhang

Manajer Kualitas: James Zhang

Shanghai Copak Industry Co., Ltd.

Telepon: +86 19512363358 (wechat)

Emai: sales@copakplastics.com

Alamat: lantai 2, gedong No 11, Teu aya jalan 988 Zhongchun, distrik Minhang, Shanghai, Cina.

www.copakplastics.com

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • facebook
  • twitter
  • linkedin