Tutup Piala PET

Pedaran pondok:

Industri COPAK Shanghai co., LTD mangrupikeun perusahaan profesional pikeun produk bahan piaraan kelas dahareun. Spésialisasi dina piaraan inuman PET, piaraan és krim PET, piaraan bungbu PET, peti dahareun PET PET, piaraan bagian piaraan, botol PET sareng sajabina. MangPiaraan Piaraan Piaraan dibekelan. Sadaya produk kami saluyu sareng standar kualitas internasional sareng ngagaduhan reputasi anu hadé dina sababaraha pasar di panjuru dunya.


Detil Produk

Tanda Produk

PET lid series

Panjelasan Produk:

1. Warna: Kristal-jelas, atanapi custom dicitak

2. Bahan: Poliétilén Terephthalate (PET)

3. Tutup: tutup rata atanapi tutup kubah

4. Pamakéan: PET CUP

5. Pakét: 1000PCS / CTN

6. MOQ: 30,000 pcs (Langkung seueur, harga anu langkung handap)

7. Pelabuhan: Ningbo atanapi Shanghai, Cina

8. Suhu Pamakéan: Awét sareng tahan-tahan, résistansi Freezer

PP: -20 ° C ~ 120 ° C, PS: 0 ° C ~ 75 ° C ° C, PET: -30 ° C ~ 70 ° C

Industri COPAK Shanghai co., LTD mangrupikeun perusahaan profesional pikeun produk bahan piaraan kelas dahareun. Spésialisasi dina piaraan inuman PET, piaraan és krim PET, piaraan bungbu PET, peti dahareun PET PET, piaraan bagian piaraan, botol PET sareng sajabina. Pasti PET CUP LIDS disayogikeun. Sadaya produk urang saluyu sareng standar kualitas internasional sareng ngagaduhan reputasi anu hadé di sagala rupa pasar di panjuru dunya.

Kami salah sahiji supplier anu pangsaéna pikeun PET CUP di Cina. Kalayan bengkel morden, alat-alat téknologi luhur, lingkungan anu anggun sareng nyaman, sareng sistem kontrol kualitas anu ketat, cangkir PET sareng botol kami parantos diekspor di panjuru dunya.

Parusahaan urang ngajaga kapercayaan "kerjasama Jujur, kualitas Best, jasa unggulan". Kami teras-terasan narékahan pikeun nyayogikeun produk sareng jasa anu langkung saé.

Ningali ka hubungan bisnis sareng anjeun. Éta bakal kéngingkeun kerjasama.

Detil tutup:

Sedengkeun pikeun PET PETlids, kami geus ngembangkeun seueur pola tutup datar sareng kubah. Diaméterna beda-beda ti ukuran 4,5mm, 6.2mm7.4mm, 7.8mm, dugi ka 90mm sareng 98mm sareng sajabana. Diaméterna tinaTutup piaraan piaraangumantung kana ukuran sungut piaraan PET sorangan. Henteu masalah jinis mana anu anjeun bakal pilih, sadayana cocog sareng gulungna kami piala PET ogé. Janten teu aya kabocoran mangrupikeun jaminan kualitas Dasar.

Wilujeng sumping ka perusahaan urang. Sakali kerjasama sareng kami, anjeun bakal ngartos naon kauntungan win-win.

Tag topi: Piaraan lids cup, PET CUP, win win COOPERATION, NO LEAKAGE, ICE CREAM PET CUP


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • facebook
    • twitter
    • linkedin