Carita Urang

1

Shanghai COPAK Industry Co., LTD, didirikeun taun 2015, kalayan kantor penjualan di Shanghai sareng pabrik anu pakait di Zhejiang. COPAK mangrupikeun panyayog profesional produk bungkus tuangeun & inuman anu ramah lingkungan: cangkir PET, botol PET, mangkuk Kertas, jst.

COPAK narékahan pikeun ngajaga inovasi produk anyar anu tetep dina tren sareng nawiskeun palanggan pikeun produk anu terjangkau sareng kualitas luhur. Kopak nyayogikeun piala PET sareng botol PET tina sadaya jilidna, ti 1oz dugi ka 32oz, duanana jelas sareng dicetak khusus. Salaku pasangan anu panjang sareng panyadia strategis pikeun palanggan kami, kami komitmen pikeun ngararancang sareng ngadamel cangkir piaraan, botol mumpuni sareng trampil.

Baris produk bebas debu COPAK nampilkeun seueur macem-macem katuangan pikeun toko makanan sareng minuman anu didirikan (réstoran, ranté makanan cepat saji, toko kopi, lapangan dahareun, supermarket sareng anu sanésna) ogé konsumén pasar massal. Cangkir sareng botol ieu seueur dianggo pikeun inuman Tiis, Minuman, kopi és, smoothie, gelembung / buba tea, milkshakes, koktail beku, cai, soda, jus. Saos sareng és-krim.

Kami parantos nyayogikeun piala sareng botol PET pikeun seueur mérek terkenal. Ayeuna produk kami tiasa ditingali di saluruh dunya. Kalayan COPAK, para nasabah pasti ngagaduhan pilihan anu tiasa diandelkeun sareng dipercaya, sareng nawiskeun salah sahiji waktos perputaran tercepat industri pikeun produk pakai khusus.

2

Bengkel Bengkel bébas

3

Garis produksi maju

4

Standar kelas dahareun

Budaya COPAK

Kualitas Kadali:
Copak salawasna ngagaduhan tujuan pikeun ngawangun bisnis jangka panjang sareng pelanggan. Kualitas mangrupikeun akar, nasabah mangrupikeun prinsip. Copak teras-terasan nyandak kualitas sareng jasa sakumaha hirupna, nyayogikeun produk kualitas sareng jasa ngawas kalayan leres-leres. Urang gaduh tim QC propésional urang sorangan sareng lulus sertipikat FDA / BRC / QS / SGS / LFGB / ISO9001.

Epanyadia tanggung jawab lingkungan:
Copak salawasna paduli kana lingkungan sareng pageuh nuturkeun misi panangtayungan lingkungan. Ayeuna, produk héjo narik perhatian masarakat. Copak tiasa nganggo bahan ramah lingkungan anu langkung seueur, sapertos RPET sareng PLA sareng Kertas. Kami tujuan pikeun ngembangkeun anu harmonis antara manusa sareng alam.

Spanyadia jawab ocial:
Copak ogé tanggung jawab pikeun meredihkeun tekanan padamelan, memotivasi poténsial karyawan, ngarah kana aktualisasi Diri, sareng masihan kontribusi ka masarakat. Kami tujuan pikeun ngawujudkeun hasil ngahijikeun padu perusahaan, staf, sareng masarakat.

Sértipikat

COPAK Certificates

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • facebook
  • twitter
  • linkedin