Piala RPET

  • RPET Cup

    Piala RPET

    Nyegah bungkusan plastik tina tungtung nepi ka tempat pembuangan sampah sareng sumber cai (situ, walungan, sareng laut), sareng sanésna urang masihan aranjeunna kasempetan sanés kanggo dianggo. Langkung 2 milyar pon peti PET anu parantos dianggo pulih di Kanada sareng Amérika Serikat taunan. Tapi kumaha urang kedah ngégél kontainer piaraan ieu atanapi cangkir?

    Piala RPETs didamel tina plastik didaur anu asalna tina botol sareng bungkusan pasca-konsumen, numutkeun standar sareng sertifikasi FDA ku INVIMA kanggo kontak kadaharan. "R" di payuneun PET hartosna yén wadah dihasilkeun nganggo daur ulang palastik pasca konsumen konsumen wadah / botol. Anjeun bakal mendakan ieu RPET cangkir anu mantap acan fleksibel. Aranjeunna bakal tahan kana paménta aplikasi produk anu henteu kaetung sapertos inuman beku, smoothie buah, kopi es, bir, sareng seueur deui.  

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • facebook
  • twitter
  • linkedin