Piaraan Ngeunaan Piala

  • 3oz PET Plastic Cups With Lids

    3oz Piaraan Piala Plastik Kalayan Tutup

    Ieu 3oz Piaraan Cangkir Plastik Kalayan Tutup  mangrupikeun pilihan anu idéal pikeun conto, bumbu, sareng bagian samping. Naha anjeun ngantep konsumén anjeun nyobian bir énggal atanapi anjeun nyebarkeun sampel tuang dina acara dagang, cangkir ieu idéal pikeun ngenalkeun jalma-jalma kana rasa sareng gaya mérek anjeun.

    Sampurna pikeun bumbu, saos, inuman sareng sampel, ieu 3oz Piaraan Cangkir Plastik Kalayan Tutup didamel tina bahan daur ulang. Bahan piaraan mangrupikeun hiji-hijina bahan baku pikeun cangkir rasa ieu. Éta jernih sareng tiasa didaur ulang 100% kanggo panggunaan kadua.

     

    Merk ieu 3oz Piaraan Cangkir Plastik Kalayan Tutup, nami atanapi logo bisnis anjeun pikeun kesan mérek anu berkesan mangrupakeun cara anu saé pikeun iklan. Percetakan logo mangrupikeun cara anu saé pikeun promosi produk anjeun sareng ngantep langkung seueur anu terang mérek anjeun. Kami nawiskeun percetakan anu luar biasa sareng ngarancang. Dina ieubisi, ngabantuan bisnis anjeun ngahémat rohangan sareng kéngingkeun naon anu kedah dioperasikeun sacara épéktip.

     

  • PET Tasting Cup

    Piaraan Ngeunaan Piala

    Shanghai COPAK Industry Co, LTD, didirikeun taun 2010, kalayan kantor penjualan di Shanghai sareng pabrik di Zhejiang. COPAK mimitina diadegkeun salaku panyadia kantong plastik sareng pilem bungkus tuangeun. Dina 2015, urang ngamimitian usaha piaraan piaraan sareng botol PET.

    Salaku pamasok anu berpengalaman, Copak bakal ngupingkeun anjeun, masihan saran propésional sareng bakal masihan anjeun langkung seueur manpaat. Kualitas mangrupikeun akar, nasabah mangrupikeun prinsip. Copak teras-terasan nyandak kualitas sareng jasa sakumaha hirupna, nyayogikeun produk anu kualitas sareng jasa ngawaskeun kalayan sepenuh hati.

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • facebook
  • twitter
  • linkedin