Piaraan Piala Tiis Tiis

  • PET Cup

    Piala piaraan

    Piala Piaraan COPAK'S 100% patuh kana peunteun Pangan. Sadaya prosés produksi réngsé dina lokakarya bersih anu teu aya debu. Sareng copak parantos lulus sertifikasi FDA / BRC / QS / SGS / LFGB / ISO9001.
    Piala COPAK-PET téh katingalina elegan, awét panjang, aman dianggo, séhat dugi ka kelas dahareun. 100% BPA bébas sareng henteu toksik. Piala piaraan kami pikaresepeun pikeun jalma ngora boh pikeun jalma kolot kusabab tampilan pantunana.

  • PET Cup 12oz

    Piala PET 12oz

    1. Warna: Kristal-jelas atanapi warni dicitak
    2. Bahan: Poliétilén Terephthalate (PET)
    3. Tutup: tutup rata atanapi tutup kubah
    4. Pamakéan: Inuman tiis, Minuman, és kopi, leueur, gelembung / Teh Boba, susu susu, koktail beku, cai, soda sareng jus.
    5. Pakét: 25 pcs / leungeun baju, 20sleeves / CTN
    6. MOQ: 30,000 pcs (Langkung seueur, harga anu langkung handap)
    7. Pelabuhan: Ningbo atanapi Shanghai, Cina
    8. Kapasitas: 12Oz sareng 375ml, 340ml atanapi 350ml

  • PET Plastic Cup With Lids

    Piaraan Plastik Piaraan Kalayan Tutup

    Shanghai COPAK industri Co., LTD mangrupikeun perusahaan profesional pikeun botol PET sareng piaraan piaraan di cina. Pikeun PET CUPS, urang gaduh Piaraan piala piaraan nganggo tutup atanapi tanpa lids.

    Sedengkeun pikeun piaraan piaraan, urang gaduh 5oz, 7oz, 8oz, 9oz, 10oz, 12oz, 13oz, 14oz, 15oz, 16oz, 20oz, 24oz sareng hiji deui. Diaméter luhurna beda-beda ti 74mm dugi ka 98mm. Ukur wartoskeun kami ukuran sareng kapasitas anu anjeun peryogikeun, kami bakal nyarankeun cangkir piaraan anu pas pikeun anjeun.

    Sedengkeun pikeun tutupna, tutup anu pang populerna nyaéta tutup DOME sareng tutup rata. Kami ogé ngagaduhan tutup satengah, tutup jarami-kirang, tutup bear madu sareng sajabina. Ngan nunjukkeun urang anu anjeun peryogikeun. Harga tiasa didugikeun sasarengan sareng cangkir plastik PET.

    Rim kami tina PET PLASTIC PET urang digulung. Janten sungutna lemes. Éta aman pisan kanggo diinum. Sadaya tutup dirarancang numutkeun diameter PET CUP TOP sareng sungutna. Aranjeunna cocog pisan sareng ieu sareng henteu mastikeun kabocoran piala piaraan PET kami. 

  • 12oz plastic cup

    Cangkir palastik 12oz

    Bahan : PLA sareng bahan PET

    Volume: Cangkir palastik 12oz  340ml / 350ml atanapi 375ml

    Logo: COPAK atanapi logo desain khusus ditampi

    Desain: OEM / ODM

    Jangka pamayaran: T / T; L / C; union kulon

    MOQ: 50000 pcs.

  • 16oz plastic cup

    Cangkir palastik 16oz

    Cangkir plastik 16oz anu kawéntar Kopak mangrupikeun bahan PET. Jilid sareng detail ukuranana sapertos kieu.

  • 32oz PET cup

    Cangkir PET 32oz

    Spésifikasi:

    Ukuran: 11.5 * 6.5 * 17.6 / 11.5 * 6.3 * 17.8cm

    Volume: 32oz, 1000ml

    Bahan: PET

    Warna: warna anu jelas atanapi khusus

    Logo: Logo khusus tiasa ditampi

    Minimum: 30000 pcs

    Waktos pangiriman: gumantung kana sarat sareng kuantitas anjeun.

    Sértipikat: ISO9001, BRC, FDA, LFGB, QS

    Detil ngeunaan urang 30oz piaraan piaraan nyaéta sapertos dihandap,

  • 92mm PET cup

    92mm piaraan piaraan

    Di Copak, 92mm piaraan piaraan ditandatanganan kana sababaraha jilid. 5oz sareng 200ml, 7oz sareng 200ml, 8oz sareng 280ml, 9oz sareng 275ml, 12oz sareng 375ml sareng 12oz sareng 340ml, 14oz sareng 460ml, 16oz kalayan 580ml sadayana didesain janten diameter luhur 98mm. Kaasup tapi henteu diwatesan ku jilid sareng diaméter ieu, anjeun tiasa mendakan ukuran sareng jilidna dina COPAK. 

  • 95mm PET cup

    95mm piaraan piaraan

    95mm piaraan piaraan sayogi dina volume 8,5oz, 10oz, 12oz, 13oz, 16oz, sareng 24oz. COPAK'S95mm piaraan piaraan dirancang pikeun nyocogkeun sareng tutup diameter 92mm janten upami anjeun milari cangkir plastik nganggo tutup maka copak ogé ngagaduhan sababaraha pilihan dumasar kana kabutuhan anjeun. Pilih tina garis datar, kubah, atanapi tanpa jarami! Kalenturan pilihan tutup sareng95mm PET cangkir ngabantosan inventarisasi turun anu ngajantenkeun tambahan saé pikeun stok pasokan réstoran anjeun.   

    Desain cangkir unik, unik kami "COPAK" sampurna pikeun tèh gelembung tiis, inuman buah, susu, susu, kopi sareng leueur. Cetakan "Good Times" nyaéta 360-sadaya-sakuriling sareng ngahudangkeun dinten anjeun ku kembang kembang beraksen anu hadé dina 95mm Piaraan cangkir. Sampurna pikeun usum gugur, atanapi iraha waé dina sataun ieu! Salah sahiji desain cangkir kami anu pang populerna.

  • 98MM PET cups

    Cangkir piaraan 98MM

    COPAK'S 98mm piaraan piaraan dirancang pikeun nyocogkeun tutup diaméterna 98mm jadi upami anjeun milari cangkir plastik nganggo tutup maka copak ogé ngagaduhan sababaraha pilihan dumasar kana kabutuhan anjeun. Pilih tina garis datar, kubah, atanapi tanpa jarami! Kalenturan pilihan tutup sareng98mm Piaraan cangkir ngabantosan inventarisasi turun anu ngajantenkeun tambahan saé pikeun stok pasokan réstoran anjeun.   

    Di Copak, 98mm piaraan piaraan ditandatanganan kana sababaraha jilid. 12oz kalayan 360ml, 14oz sareng 400ml, 16oz sareng 500ml, 20oz kalayan 610ml, 24oz kalayan 690ml sareng 700ml sadayana didesain janten diaméter luhur 98mm. Kaasup tapi henteu diwatesan ku jilid sareng diaméter ieu, anjeun tiasa mendakan ukuran sareng jilidna dina COPAK. 

  • BPA Free Plastic Cups

    Piala Plastik BPA Gratis

    Bisphenol A (BPA) mangrupikeun sanyawa sintétik organik kalayan rumus kimia (CH3) 2C (C6H4OH) 2 anu kagolong kana kelompok turunan diphenylmethane sareng bisphenol, kalayan dua gugus hidroksipilil. Mangrupikeun padet anu teu aya warna anu leyur dina pelarut organik, tapi kirang leyur dina cai (0,344 wt% dina 83 ° C).

  • China PET Cup

    Piala piaraan Cina

    Shanghai Copak industri Co., LTD nyayogikeun kasehatan anu merenah sareng solusi produk bungkusan anu saé kualitas luhur sareng jasa pikeun industri katering, warung kopi mérek, toko susu susu, bumi tuangeun, hotél bintang, kantor bisnis, rumah tangga pangluhurna.

    Produk utama COPAK nyaéta botol PET PET,Cina piaraan piaraan, Peti PET, dulang PET. Produk kami dipaké pikeun tuangeun, inuman, buah, pakakas, cocoan, karajinan, kosmétik, kado, ubar, produk séhat, kabutuhan sadidinten sareng bungkus alat tulis. Anjeun tiasa mendakan naon waé anu anjeun peryogikeun di perusahaan urang.

  • China PET Cup manufacturer

    Pabrik Piala PET PET

    Shanghai COPAK, katelah pabrik piaraan piaraan china, didirikeun taun 2010. Cangkir PET COPAK dipikaterang ku kokoh sareng kamampuanana pikeun ngadukung rasa, tékstur sareng penampilan produk. Mangrupikeun pilihan anu megah dimana kajelasan cangkir na ningkatkeun penampilan eusina.

    Gelas piaraan kami dianggo pikeun leueur, jus, kopi es, guncang kaséhatan, tuangeun, campuran buah sareng buah, kuih, és anu ditumbuk rasa, inuman lemes sareng minuman beralkohol.

1234 Teras> >> Halaman 1/4

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • facebook
  • twitter
  • linkedin