Perkawis COPAK

Shanghai COPAK Industry Co., Ltd. didirikeun taun 2015, kalayan kantor penjualan di Shanghai sareng pabrik pakait di Zhejiang. COPAK mangrupikeun panyayog profesional produk bungkus tuangeun & inuman anu ramah lingkungan: cangkir PET, botol PET, mangkuk Kertas, jst.

COPAK narékahan pikeun ngajaga inovasi produk anyar anu tetep dina tren sareng nawiskeun palanggan pikeun produk anu terjangkau sareng kualitas luhur. Kopak nyayogikeun piala PET sareng botol PET tina sadaya jilidna, ti 1oz dugi ka 32oz, duanana jelas sareng dicetak khusus. Salaku pasangan anu panjang sareng panyadia strategis pikeun palanggan kami, kami komitmen pikeun ngararancang sareng ngadamel cangkir piaraan, botol mumpuni sareng trampil.

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • facebook
  • twitter
  • linkedin