Piaraan És Krim Piaraan

  • PET ice cream cup

    Piaraan és krim

    Di COPAK, Crystal jelas Piaraan és krim anu dikembangkeun. Unggal cangkir dilengkepan tutup datar atanapi kubah. Hiji dugi ka salapan logo warna sareng téks tiasa dicitak nalika pamundut pelanggan.

    Plastik pamiceunan Piaraan és krim wadah sundae fleksibel, awét sareng meupeuskeun buktina.

    Kajelasan anu luhur tina Piaraan és krim nyayogikeun pisibilitas tinggi produk, ningkatkeun daya tarik pikeun konsumén ogé penjualan dorongan. Cocog pikeun toko és krim, pasar wéb, taman hiburan, stadion, atanapi tempat karnaval, acara katering sareng sajabina.

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • facebook
  • twitter
  • linkedin