Wadah Kadaharan Piaraan

  • Disposable Plastic Food Container

    Wadah Dahar Plastik Pakai

    Di COPAK, Wadah tuang PLASTIK anu tiasa dianggo, Toko wadah plastik anu tiasa dirobih deui sareng ditampilkeun salad sareng tuangeun anu sanés. Naha anjeun hosting pésta atanapi ngajalankeun bisnis ngalayanan tuangeun, wadah ieu sampurna pikeun nyayogikeun piring. Jelas tutup tutup plastik pikeun ngirangan résiko kabocoran.

    Wadah tuang PLASTIK anu tiasa dianggo tiasa bentukna persegi panjang sareng pasagi atanapi wadah palastik buleud babarengan sareng kontainer multi kompartemen. Anjeun tiasa milih Hapus wadah deli atanapi wadah tuang kalayan jinis stiker.

  • PET Deli containers

    Wadah PET Deli

    Pet Wadahna PET kalayan tutup anu disegel sacara aman didamel tina bahan PET anu jelas pikeun nyayogikeun pisibilitas anu luar biasa sareng perlindungan pikeun produk kadaharan tiis anjeun. Sampurna pikeun salad, buah, sayuran, kadaharan deli sareng yoghurt. Éta ogé 100% didaur ulang dina daur ulang curbside anjeun.

    Ieu Piaraan wadah deli sareng lids populér nyandak pilihan pikeun tuangeun anu tiis, sandwich, buah sareng salad. Éta dirancang pikeun janten pilihan panyimpenan anu pikaresepeun pikeun katuangan anjeun sareng sayogi dina rupa-rupa ukuran sareng jero.

  • Plastic salad container

    Wadah salad palastik

    Henteu janten masalah anjeun ngajalankeun réstoran atanapi cafe atanapi anjeun ngagaduhan kios bawa, COPAK ngaraos reueus nampilkeun ka anjeun plastik salat wadah pikeun ngabantosan anjeun ngajual salad anjeun dina finish anu langkung propésional. Pilihan nyandak anjeun anu hébat pikeun nyayogikeun tuangeun anu tiis: Éta sami-sami saé pikeun nyayogikeun anu tiis, sadaya jinis salad, pastry, sareng camilan.

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • facebook
  • twitter
  • linkedin