Piaraan Bagian Piala

  • PET Portion Cup

    Piaraan Bagian Piala

    Daur ulang; didamel tina kualitas-premium polyethylene terephthalate (PET)

    • Pamerkeun naon waé tina cangkir buah tandatangan, cangkir rasa dugi ka saos koktail khusus.
    • COPAK urang PET PORTION CUP Kajelasan sareng pas tutup anu luar biasa nambihan aksen kelas luhur pikeun sadaya jinis tawaran ménu.
    • Plastik Bagian piaraan cangkir idéal pikeun ngaladénkeun saos, bumbu, ganti baju sareng panguji rasa.
    • Dijieun tina piaraan anu jelas, kaku PET anu kuat sareng pamer produk anjeun ka anu pangsaéna.
  • PET Sauce Cup

    Piala Sauce Piaraan

    Cup saos PET tiasa disebat piaraan porsi piaraan , Wadah saos PET atanapi cangkir saos plastik. Éta dihasilkeun pikeun panggunaan pikeun nyiapkeun sagala jinis saos. Gelas saos PET anu tiasa dianggo anu didamel ku COPAK tiasa nyugemakeun kabutuhan anjeun pikeun ngeusian saos tomat, sambel sate sareng mayonaise, kécap sareng sajabana Merenah pikeun ngabeungharan rasa tuangeun anjeun.

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • facebook
  • twitter
  • linkedin