Dicetak Piala PET

  • 12oz Printed PET Plastic Cups 92mm

    12oz Dicitak Piaraan Plastik Piala 92mm

    16 oz Dicitak Piala Plastik Piaraan 92mm gaduh kapasitas 375ml Bahanna, Polyethylene Terephthalate (PET), ramah lingkungan, warna anu jelas pikeun tampilan anu hadé sareng tiasa nyayogikeun daya tahan anu hadé.Cangkir plastik jelas 12 oz khusus kami dicitak PET jelas dicitak ku inks aman pangan pikeun mastikeun produk urang cocog pikeun sadaya konsumén pangan. 12 oz Dicitak Piala Plastik Piaraan cocog pikeun stadion maén bal, konser, bar, kafe, acara sareng seueur deui. Kalayan seueur kagunaan, aranjeunna nyayogikeun kasempetan anu saé pikeun nyandak mérek anjeun, logo atanapi desain kana leungeun konsumén anjeun

  • Custom printed PET cup

    Custom dicét Piaraan piaraan

    - Pesenan Minimum 30,000 pcs 

    - Hingga 6 percetakan warna

    - Waktu Diterangkeun 2-6 minggu

    - Ukuran Anu sayogi: 2oz, 4oz, 8oz, 10oz, 12oz, 14oz, 16oz, 20oz, 24oz, 32oz

    Ngan kirimkeun kami file anjeun anu dirancang atanapi urang ogé tiasa ngarancang desain percetakan kanggo anjeun.

    Gelas plastik jernih PET (poliétilén terephthalate) cangkir plastik urang resep pisan nyetak, hartosna urang tiasa ngahontal kualitas anu luar biasa. Éta tiasa dicitak dina warna 1 atanapi 2 titik Pantone sareng tiasa disayogikeun ku tutup opsional atanapi tutup jarami datar.

  • Custom Printed Plastic Cups

    Custom Plastik Cangkir Plastik

    Dina dinten sareng waktos ieu, gedong mérek penting pisan. custom dicitak cangkir plastik kalayan logo perusahaan atanapi slogan anjeun ngalegaan idéntitas brand unik anjeun ka konsumén anjeun, janten bagian tina kampanye mérek anjeun.

    custom dicitak cangkir plastik nyaéta jasa nambihan nilai ka konsumén urang. kami nawiskeun jasa percetakan mérek sareng khusus dina kisaran bungkusan tuangeun ogé kami - percetakan khusus dina cangkir plastik, cangkir kopi, cangkir biodegradable sareng seueur deui! 

  • Printed PET Plastic Cups in China

    Dicetak Piala Plastik Piaraan di Cina

    Kami produsén profésional pikeun Dicetak Cup Plastik Piaraan di cina Bahanna, Poliétilén Terephthalate (PET), ramah lingkungan, jelas warna na warna pikeun ningkat pisibilitas sareng tiasa nyayogikeun daya tahan anu hadé. Sadayana urangHapus Piala Plastik Piaraan tiasa disaluyukeun sareng dicitak ku naon waé imajinasi anjeun anu tiasa disayogikeun sareng desainer di-bumi urang siap unggal léngkah, ngabantosan ide anjeun hirup!

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • facebook
  • twitter
  • linkedin