Warta

  • Shanghai Copak Industry Co., Ltd. Kantor Sourcing Di Shanghai

    Shanghai COPAK Industry Co., Ltd. didirikeun taun 2015, kalayan kantor penjualan di Shanghai sareng pabrik pakait di Zhejiang. COPAK mangrupikeun panyayog profesional produk bungkus tuangeun & inuman anu ramah lingkungan: cangkir PET, botol PET, mangkuk Kertas, sareng kantor kami di shangh ...
    Maca deui
  • Gelas plastik piaraan sareng botol

    Kumaha bahan PET na didamel? Pamakéan minyak: Bagéan leutik tina minyak dunya digunakeun pikeun nyieun piaraan plastik piala sareng botol. 4% minyak dunya digunakeun pikeun ngadamel sadaya palastik Tina bungkusan ieu, ngan 1,2% bungkus plastik dianggo pikeun ngadamel piaraan inuman plastik cangkir sareng ...
    Maca deui
  • 30th Shanghai International Hospitality Equipment & Food service EXPO

    Perusahaan: Perusahaan Perusahaan Shanghai Copak LTD Alamat: Pameran Nasional sareng Pusat Konvénsi (Shanghai). No.333 Songze Avenue, Xujing Town, Qingpu District, Shanghai Booth No.: 2.2G30 Produk: piaraan PET pikeun inuman, cangkir PET khusus, botol PET pikeun inuman, PET Piaraan ...
    Maca deui

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • facebook
  • twitter
  • linkedin