30th Shanghai International Hospitality Equipment & Food service EXPO

Perusahaan: Perusahaan Perusahaan Shanghai Copak LTD

Alamat: Paméran Nasional sareng Pusat Konvénsi (Shanghai).

No.333 Songze Avenue, Kota Xujing, Kacamatan Qingpu, Shanghai

Booth No.: 2.2G30

Produk: cangkir PET kanggo inuman, cangkir PET khusus, botol PET kanggo inuman, Botol PET Khusus, mangkok kertas, mangkok kertas kraft sareng sajabina.

Waktos: 29-Mar dugi ka 1St. Apr.2021

2021 Pameran Hotel Shanghai bakal sumping ka Lokasi Anyar - Paméran Nasional sareng Pusat Konvénsi (Shanghai). HOTELEX Shanghai bakal ditingkatkeun janten 12 séktor utama: Peralatan sareng Katering Catering, Peralatan Makan, Bahan Catering, Kopi & Teh, Dahareun, Minuman, Panggang Alat-alat sareng Bahan Baku, Peralatan És Krim sareng Bahan, Inuman Alkohol, Desain Catering sareng Asesoris, Pakét & Pakét Catering, sareng Francais & Investasi Pelayanan.

Kami bakal nyandak sababaraha conto anyar cangkir inuman PET sareng botol inuman PET sareng mangkok kertas ka pameran ieu. Anjeun tiasa milih naon waé anu anjeun peryogikeun sareng nyungkeun cutatan di stan kami.

Piaraan piaraan beda-beda ti 1oz dugi ka 32oz, Beuratna tiasa disaluyukeun numutkeun sarat konsumén. Sababaraha sampel dipidangkeun salami pameran ieu. Anjeun tiasa mariksa kualitas, kajelasan, sareng detil nother kami. Sampel gratis ogé sayogi. Percetakan logo ogé didukung, anjeun tiasa nyaritakeun sadaya rinci ka jalma kami dina pameran.

Botol piaraan ngagaduhan seueur pilihan dina bentuk sareng jilid sareng topi. Anjeun tiasa ngepaskeun pasagi botol PET, silinder PET PET, botol PET Buleud atanapi bentuk sanésna. Volume na beda-beda ti 6oz dugi ka 32oz. Anjeun tiasa ogé milih warna anu jelas transparan atanapi warna anu sanés. Nyetak logo tiasa ditampi. Mesin percetakan otomatis kami tiasa nyetak logo anjeun dugi ka 6 warna.

Mangkok kertas gaduh palapis PE, palapis PLA, palapis Aluminium. Éta sampurna pikeun tuangeun anu panas sareng anu tiis. Anjeun tiasa milih mangkok kami kanggo bungkus salat, sayuran, sabun, nasi, sambel sareng sajabina. Aya cap PP, PET, kertas anu dipasang. Anjeun tiasa ngarobih mangkok anu leres numutkeun panggunaan.

Sababaraha gambar tina acara kami:

PET bottle show
Paper bowl show

Waktos Post: Apr-09-2021

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • facebook
  • twitter
  • linkedin