Gelas plastik piaraan sareng botol

Kumaha bahan PET na didamel?
Pamakéan minyak:
Babandingan leutik minyak dunya dianggo pikeun ngadamel piaraan piala sareng botol.

  • 4% minyak dunya dianggo pikeun ngadamel sadaya plastik
  • Tina bungkusan ieu, ngan 1,2% bungkus plastik anu dianggo pikeun ngadamel inuman piaraan PET cangkir sareng botol

Pamakéan cai: 
Industri, saluyu sareng tanggung jawab lingkunganana, teras-terasan milari cara pikeun ngirangan langkung seueur cai anu dianggo dina prosés manufakturna.

COPAK's PET CUPS didamel tina bahan PET aslina. Éta jelas ku kristal sareng tiasa nunjukkeun bisi inuman anjeun sacara jelas. Ieu bakal narik panon konsumén sareng ngamajukeun buah-buahan anjeun. Tapi ayeuna perlindungan lingkungan janten langkung penting, janten urang ngembangkeun cangkir PLA. Cangkir PLA biodegradable sareng kompos. Tapi harga langkung saé sareng kapasitas produksi henteu ageung. Éta kusabab kakirangan matéri sanaos kaluar sadaya Cina. Nanging, upami anjeun peryogi cangkir PLA kami ogé tiasa ngadugikeun kanggo anjeun, ngan ukur waktos pangiriman panginten sakedik deui.

Sababaraha palanggan hoyong terang kumaha piaraan piaraan didamel tina pasir PET. Prosés ieu tiasa Ngabéréskeun lieur anjeun.

Production process

Sateuacan 2020, seueur palanggan nganjang pabrik pabrik cangkir PET sareng pabrik pabrik botol PET. Mesin produksi otomatis canggih sareng bengkel anu bersih urang sadayana memenuhi harapan pelanggan. Sadaya prosés produksi cocog sareng standar pangan sareng kami parantos lulus BRC, ISO, FDA, sertipikat SGS. Urang sadayana terang yén dina taun 2020, konviden 19 pecah sareng seueur pameran perdagangan internasional dieureunkeun. Palanggan asing henteu tiasa didatangan kami ayeuna. Tapi tong hariwang, kami ngagaduhan jaminan kualitas. Pidéo sareng poto kedah ditingalikeun, Kami bakal ngirim produk énggal ka anjeun dina urutan salajengna.

Di Cina, sadayana uih deui kana lagu normal ayeuna. Kapasitas produksi kami pikeun piaraan piaraan sareng botol PET parantos sami sareng sateuacanna. Waktos pangiriman tiasa dipastikeun. Wilujeng aya panilitian anyar ka COPAK.


Waktos Post: Apr-09-2021

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • facebook
  • twitter
  • linkedin