Shanghai Copak Industry Co., Ltd. Kantor Sourcing Di Shanghai

Shanghai COPAK Industry Co., Ltd. didirikeun taun 2015, kalayan kantor penjualan di Shanghai sareng pabrik pakait di Zhejiang. COPAK mangrupikeun panyayog profesional produk bungkus tuangeun & inuman anu ramah lingkungan: cangkir PET, botol PET, mangkuk Kertas, jst.

Kantor kami di Shanghai utamina fokus kana perdagangan internasional sareng sumber profesional. Di sagigireun PET CUP, PET BOTTLES, PAPER BOWLS, urang ogé tiasa dagang produk sanés. Tim sourcing propésional kami tiasa sumber kualitas luhur sareng produk harga kalapa. Kami bakal mastikeun pamariksaan 100% sateuacan kintun.

Kantor sumber kami di Shanghai dianggo salaku prosés ieu.

Nalika pelanggan hoyong anu henteu kami ngahasilkeun (PET CUP, PET BOTTLE AND PAPER BOWL anu disayogikeun ku pabrik kami), kami bakal mariksa sadaya detail anu diperyogikeun kalebet warna, bentuk, panggunaan sareng percetakan atanapi pengepakan, maka kami bakal sumber produk anu leres pikeun anjeun sareng kéngingkeun harga ti pabrik. Saatos ngabandingkeun kualitas sareng harga, kami bakal nganjang ka pabrik sareng ngaevaluasi pabrik tina sababaraha aspek sapertos jalur produksi, kapasitas produksi, lingkungan pabrik sareng stafna sareng kontrol kualitas. Maka kami bakal milih anu leres kanggo damel babarengan. Saatos produksiana réngsé, kami bakal ngiringan inspektur kualitas khusus pikeun mariksa produk. Teras kintunan tiasa diatur.

Sababaraha urang panginten hariwang ngeunaan kualitasna. Nyatana, urang ngadamel pamariksaan kualitas 100% sateuacan kintun. Sareng kami ogé ngagaduhan sistem jaminan kualitas. Upami anjeun leres-leres mendakan masalah sareng produk kami, Ngan kirimkeun pidéo sareng gambar. Kami bakal ngirim ulang barang anu saé kualitas sanés produk anu rusak ka anjeun deui.

Ngeunaan harga, éta pasti kalapa. Kami ngagaduhan harga saatos ngabandingkeun sahenteuna 15 pabrik. Kami henteu kantos gaduh seueur kauntungan. Kami ngagaduhan kawijakan kauntungan ngan kirang tina 10%. Kami langkung kenal sareng pasar Cina sareng tiasa mendakan supplier anu saé pikeun anjeun. Ogé anjeun tiasa mésér naon waé anu anjeun pikahoyong ti kami, anjeun henteu kedah milari panyadia nyalira. Anjeun panginten terang mendakan pemasok rumit pisan sareng henteu gampang mendakan anu saé.

Staf kami tiasa nyarios basa Inggris, Spanyol, Arab. Ngan ukur kersa ngahubungi kami. Email, obrolan online, atanapi telepon sadayana tiasa ditampi.


Waktos Post: Apr-09-2021

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • facebook
  • twitter
  • linkedin