Wadah salad palastik

Pedaran pondok:

Henteu janten masalah anjeun ngajalankeun réstoran atanapi cafe atanapi anjeun ngagaduhan kios bawa, COPAK ngaraos reueus nampilkeun ka anjeun plastik salat wadah pikeun ngabantosan anjeun ngajual salad anjeun dina finish anu langkung propésional. Pilihan nyandak anjeun anu hébat pikeun nyayogikeun tuangeun anu tiis: Éta sami-sami saé pikeun nyayogikeun anu tiis, sadaya jinis salad, pastry, sareng camilan.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk:

Wadah salad / mangkok salad disposable / bungkus salad plastik / wadah salad plastik,

Kapasitas

Diaméter Top cm

ukuran (Top * Btm * H) cm

Pakét  

Qty / karton

Ukuran CTN

12Oz / 360ml

15.7

15.7 * 6.2 * 4.5

500

78 * 33 * 47

16Oz / 500ml

16.2

16.2 * 7.0 * 4.5

500

82 * 34.5 * 47

24Oz / 750ml

16.5

16.5 * 7.5 * 6.6

500

86 * 35.5 * 35.5

32Oz / 1000ml

18.5

18.5 * 8.9 * 7

500

94.5 * 38 * 48.5

Sapertos wadah salad palastik urang, volume 12oz, 16oz, 24oz, 32oz mangrupikeun ukuran anu paling populér dipésér. Detilna sapertos anu didaptarkeun di luhur. Bahan piaraanna 100% Daur Ulang. 

Di sagigireun wadah Salad plastik didamel, urang ogé tiasa ngabantosan asem salad mangkok bahan sanés sapertos kertas, PP sareng sajabina. Tapi wadah salad PET didamel tina palastik sustainable alami janten masihan kahirupan anu sanés ngalangkungan daur ulang. Éta bébas minyak bumi sareng henteu ngandung bahan bahaya anu tiasa mangaruhan konténna.

Ngeunaan barang ieu

1, wadah salad palastik awét sareng jelas: Wadah takeaway ieu kokoh sareng tahan ka rengat sareng rénghap. Perjalanan panjang teu aya masalah.

2. Idéal pikeun nyimpen barang tuang sapertos pasta, salad, bakso, kadaharan ti laut, sareng sajabana wadah kadaharan plastik COPAK anu jelas tiasa ningalikeun tuangeun anjeun ku pisibilitas anu tinggi, sareng ieu narik langkung seueur palanggan pikeun anjeun. 

3. wadah salad plastik COOPAK cocog pikeun gampang dilayanan sareng disertakeun sareng tutup anu ngégél mangkok sacara épéktip. Tutup nganggo segel ketat pikeun pelestarian sayuran anu langkung saé. Teu aya kabocoran. Éta didamel tina plastik didaur sareng ngagaduhan tutup transparan anu ngamajukeun pisibilitas produk sareng penjualan.

4. Dahar Séhat dimana-mana - Nyiapkeun salad karesep anjeun tina bahan anu paling seger dina genah bumi anjeun sareng resep di kantor atanapi di perjalanan.

5. TEU BERSIH! - Ngan miceun sakali réngsé; teu kedah nyeuseuh sareng nyandak balik ka bumi. Tapi éta ramah lingkungan sareng tiasa didaur ulang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • facebook
    • twitter
    • linkedin