Botol PLA Di Cina

Pedaran pondok:

Shanghai COPAK industri Co., Ltd. nawiskeun kualitas premium Biodegradable PlA Botol di Cina. Botol plastik Plos-méja kami PlA sacara lega kasohor di kalangan importir sareng distributor sadunya. Lokasina di Cina sareng ngurus sacara éksklusif dina produksi sareng ékspor PLA Botol, COPAK tiasa ngahasilkeun produk anu berkualitas sareng nyayogikeun jasa dagang internasional anu propésional. Kami anu suplai pangsaéna pikeun Botol PLA di Cina.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk:

Shanghai COPAK industri Co., Ltd. nawiskeun kualitas premium Biodegradable PlA Botol di Cina. Botol plastik Plos-méja kami PlA sacara lega kasohor di kalangan importir sareng distributor sadunya. Lokasina di Cina sareng ngurus sacara éksklusif dina produksi sareng ékspor PLA Botol, COPAK tiasa ngahasilkeun produk anu berkualitas sareng nyayogikeun jasa dagang internasional anu propésional. Kami anu suplai pangsaéna pikeun Botol PLA di Cina.

Botol Plastik Biodegradable Pla, dingaranan Botol Jus Compostable, diwangun ku Pla Plastik. Éta sayogi dina warna, ukuran, volume sareng percetakan logo anu Disesuaikan. Diantara sadaya plastikBotol PLA di Cina, botol ieu ramah lingkungan, kompos biodegradable sareng transparan. Botol PLA dianggo kanggo paking inuman sapertos buah, susu, sayuran, téh, smothies sareng sajabina.

Botol PLP COPAK ngagaduhan partikel tingkat dahareun, kajelasan luhur, awét, resiatance kebocoran, dicetak khusus. Kami tiasa sumber idéal anjeun Botol PLA di Cina sareng ngajamin kadali kualitas sareng harga kalapa. Botol PLA di Cina minuhan standar ketat pikeun bungkus tuangeun sareng henteu ngandung bahan industri atanapi bahan didaur ulang, henteu-toksik sareng teu raos, urang ogé tiasa ngarobih numutkeun kabutuhan kapasitas anjeun.

Fitur Sareng Larapna Dina Plot Botol PLA Biodegradable

Bahan kadaharan: Bahan bahan kadaharan tina PLA. Éta aman pikeun bungkus tuangeun sareng henteu ngabahayakeun kaséhatan masarakat. Lingkungan produksi kelas pangan. Sadaya bengkel kami bebas tina bahan kadaharan sareng bebas debu. Kami nganggo topi sareng sarung tangan nalika ngolah produksiBotol PLA di Cina.

Eco friendly: Biodegrade kompos. Nalika Bahan anu diduruk, henteu aya bau sareng hawa anu sanés anu ngajantenkeun polusi kana hawa.

Ukuran anu bénten: Urang tiasa sumber botol PLA ngalangkungan Cina. Kami bakal ngabantosan ngabandingkeun kualitas sareng harga di antara sadaya pemasok pikeunBotol PLA di Cina.Jadi rupa-rupa ukuran sareng jilid aya di COPAK.

Cetak logo: Desain khusus percetakan logo unik sareng gaya tiasa ditampi. Dugi ka 6 warna anu dirojong. Mangrupikeun cara anu saé pikeun ngiklankeun mérek anjeun sareng promosi produk anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • facebook
    • twitter
    • linkedin