Piaraan és krim

Pedaran pondok:

Di COPAK, Crystal jelas Piaraan és krim anu dikembangkeun. Unggal cangkir dilengkepan tutup datar atanapi kubah. Hiji dugi ka salapan logo warna sareng téks tiasa dicitak nalika pamundut pelanggan.

Plastik pamiceunan Piaraan és krim wadah sundae fleksibel, awét sareng meupeuskeun buktina.

Kajelasan anu luhur tina Piaraan és krim nyayogikeun pisibilitas tinggi produk, ningkatkeun daya tarik pikeun konsumén ogé penjualan dorongan. Cocog pikeun toko és krim, pasar wéb, taman hiburan, stadion, atanapi tempat karnaval, acara katering sareng sajabina.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk:

Di COPAK, Crystal jelas Piaraan és krim anu dikembangkeun. Unggal cangkir dilengkepan tutup datar atanapi kubah. Hiji dugi ka salapan logo warna sareng téks tiasa dicitak nalika pamundut pelanggan.

Plastik pamiceunan Piaraan és krim wadah sundae fleksibel, awét sareng meupeuskeun buktina.

Kajelasan anu luhur tina Piaraan és krim nyayogikeun pisibilitas tinggi produk, ningkatkeun daya tarik pikeun konsumén ogé penjualan dorongan. Cocog pikeun toko és krim, pasar wéb, taman hiburan, stadion, atanapi tempat karnaval, acara katering sareng sajabina.

Suhu anu bisa ditanggung maksimum tina Piaraan és krim produk 70 ℃. Ku sabab kitu, éta seueur dianggo dina industri bungkusan kadaharan seger anu tiis sareng inuman anu tiis.

Pikeun nyocogkeun sareng cangkir, COPAK nyayogikeun rupa-rupa tutup datar anu transparan sareng awét sareng tutup kubah, boh ku liang buleud, semi-ditinju, atanapi liang silang pikeun panggunaan sagala rupa jarami.

Ramah lingkungan, henteu bau, transparan pisan, éndah sareng sasuai sareng sarat tina wadah tuangeun sareng inuman.

1) Pamakéan: Candak palastik cangkir jus pikeun susu, susu, és krim, yoghurt, tuangeun, salad sareng produk sanés.
2) Bahan: Food grade Poliétilén terephthalate.
3) Ukuran: 5oz, 6oz, 7oz, 8oz, 9oz, 10oz

4) Volume: 180ml-350ml cangkir, sagala rupa volume sayogi.
5) Percetakan: 1-6 warna percetakan flex & offset percetakan sayogi.
6) Desain: Desain logo palanggan disambut.
7) waktos pangiriman: 20-25 dinten damel saprak urang nampi setoran.
8) bijil: CE, FDA, SGS, ISO9001 atanapi sakumaha pamundut
9) Istilah Pamayaran: T / T. L / C. PayPal.

Daptar lengkep cangkir és krim PET:

SÉS CREAM CREAM CREAM SERI

Kapasitas

Diaméter Top cm

ukuran (Top * Btm * H) cm

beurat gram

Pakét  

Qty / karton

Ukuran CTN

5Oz / 200ml

9.2

9.2 * 5.8 * 4.8

8

1000 pcs

47.5 * 38 * 37.5

6Oz / 180ml

7.4

7.4 * 4,5 * 8.0

6

1000 pcs

38.5 * 31.5 * 38.5

7Oz / 200ml

9.2

9.2 * 5.4 * 5.5

6.8

1000 pcs

47.5 * 38 * 35

8Oz / 280ml

9.5

9,5 * 5.9 * 6.6

9

1000 pcs

49 * 39.5 * 46

8Oz / 280ml

9.2

9.2 * 5.9 * 6.6

9

1000 pcs

47.5 * 38 * 40.5

9Oz / 275ml

9.2

9.2 * 5.5 * 7.2

8

1000 pcs

47.5 * 38 * 40

9Oz / 275ml

8,5

8,5 * 4,9 * 9.1

9

1000 pcs

44 * 35.5 * 41.5

10Oz / 350ml

9.5

9,5 * 4.2 * 11.5

13.3

1000 pcs

49 * 39.5 * 46.5

12Oz / 360ml

9.8

9.8 * 6.3 * 8.6

11.5

1000 pcs

50.5 * 41 * 51.5

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • facebook
    • twitter
    • linkedin