Custom dicét Piaraan piaraan

Pedaran pondok:

- Pesenan Minimum 30,000 pcs 

- Hingga 6 percetakan warna

- Waktu Diterangkeun 2-6 minggu

- Ukuran Anu sayogi: 2oz, 4oz, 8oz, 10oz, 12oz, 14oz, 16oz, 20oz, 24oz, 32oz

Ngan kirimkeun kami file anjeun anu dirancang atanapi urang ogé tiasa ngarancang desain percetakan kanggo anjeun.

Gelas plastik jernih PET (poliétilén terephthalate) cangkir plastik urang resep pisan nyetak, hartosna urang tiasa ngahontal kualitas anu luar biasa. Éta tiasa dicitak dina warna 1 atanapi 2 titik Pantone sareng tiasa disayogikeun ku tutup opsional atanapi tutup jarami datar.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk:

CUSTOM PRINTED PET CUP tiasa advertise nami mérek anjeun ka unggal palanggan. Kalayan percetakan warna anu detil sareng minimum minimum order, Brand Brand anjeun nawiskeun anjeun cara anu kreatif sareng hemat biaya pikeun ngamajukeun mérek anjeun. COPAK urangCUSTOM PRINTED PET CUP tiasa dilarapkeun salaku cangkir boba kanggo toko téh anjeun atanapi cangkir pikeun disapasangkeun sareng ramuan ramuan anjeun, tampilan anu jelas tina unggal cangkir bakal mastikeun yén palanggan anjeun gaduh pandangan anu teu sampurna tina perawatan khusus anjeun.

Perkawis COPAK

Lila-lila pangalaman propésional

Kalayan langkung ti 10 taun waktos produksi sareng langkung ti 600 nasabah ti langkung ti 50 nagara, urang tiasa ngahasilkeun CUSTOM PRINTED PET CUP numutkeun kabutuhan kelompok anu béda-béda.

Garis produksi maju

Pabrik dilengkepan jalur produksi otomatis anu diimpor maju pikeun custom dicét Piaraan piaraan. Bisa tetep digawé kalayan eureun di bulan. Sareng insinyur kami gaduh pangalaman anu jero.

Langkung ti 10 jalur produksi calakan otomatis, Kapasitas bubuka Bulanan ngaleuwihan 1000 ton. Janten pelanggan nuju waktos urutan bakal dikonfirmasi.

Mesin percetakan layar UV urang tiasa ngolah nyetak dugi ka 6 warna. Palanggan dicitak piaraan PET gampang ku COPAK.

staf bakat ku kawéntar ku propésional anu beunghar

Karyawan urang ngagaduhan pangabisa Inggris anu nguping, nyarios, maca sareng nyerat, sareng ogé tiasa ngartos Spanyol sareng Arab. Komunikasi teu aya halangan. Punten mangga konsultasi


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • facebook
    • twitter
    • linkedin