Piaraan Bagian Piala

Pedaran pondok:

Daur ulang; didamel tina kualitas-premium polyethylene terephthalate (PET)

  • Pamerkeun naon waé tina cangkir buah tandatangan, cangkir rasa dugi ka saos koktail khusus.
  • COPAK urang PET PORTION CUP Kajelasan sareng pas tutup anu luar biasa nambihan aksen kelas luhur pikeun sadaya jinis tawaran ménu.
  • Plastik Bagian piaraan cangkir idéal pikeun ngaladénkeun saos, bumbu, ganti baju sareng panguji rasa.
  • Dijieun tina piaraan anu jelas, kaku PET anu kuat sareng pamer produk anjeun ka anu pangsaéna.

Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk:

Sababaraha Piaraan bagian piaraan kalayan ukuran jual panas:

PET PORTION (SAUCE) SIRI CUP

Kapasitas

Diaméter Top cm

ukuran (Top * Btm * H) cm

beurat gram

Pakét  

Qty / karton

Ukuran CTN

2Oz / 60ml

6.2

6.2 * 4.4 * 3.0

2.6

2500

47 * 32.5 * 32.5

3.25Oz / 27ml

7.4

7.4 * 5.1 * 3.5

3.8

2500

50 * 38.5 * 39

4Oz / 115ml

7.4

7.4 * 4.9 * 4.5

4.2

2500

61.5 * 38.5 * 39

8Oz / 250ml

11.7

11.7 * 9.8 * 4.3

11

500 pcs

60 * 25 * 57

12Oz / 330ml

11.7

11.7 * 9.5 * 5.7

14

500 pcs

60 * 25 * 58

16Oz / 525ml

11.7

11.7 * 9.0 * 7.4

16

500 pcs

60 * 25 * 60

24Oz / 750ml

11.7

11.7 * 9.0 * 10.7

21

500 pcs

60 * 25 * 62

32Oz / 1050ml

11.7

11.7 * 8.5 * 14.3

23

500 pcs

60 * 25 * 67


Pilihan Anu Sampurna pikeun Candak-Out, Pangiriman sareng Catering ésénsial

Kantun Ngirimkeun bangga dina nyayogikeun industri jasa-dahareun sareng produk premium kalayan nilai anu saé.

Salaku tambahan pikeun aman, kuat, sareng dipercaya, rupa-rupa produk COPAK sustainable, didaur ulang, sareng dianggo deui sabisana sareng tiasa dianggo. Ngénggalkeun industri jasa-dahareun kana tingkat kualitas anyar, Nalika milari mérek anjeun tiasa percanten, milih Shanghai COPAK.

Sedengkeun saos, teuleum, sareng sisina ngalengkepan pangalaman tuangeun anu enak, COPAK Piaraan bagian piaraan sareng tutup ngalengkepan kabutuhan presentasi paket jasa tuangeun. UrangPiaraan bagian piaraan beurat beurat dina struktur matéri, awét, pecah-buktina, tahan minyak sareng cai sareng ramah lingkungan.

Kalayan rupa-rupa bumbu sareng sisi, tuang atanapi candak,Piaraan bagian piaraan masihan anjeun kabébasan pikeun gampang nyayogikeun sisi atanapi bumbu anu sampurna.

Kami gaduh tim kontrol kualitas khusus, bahan baku milih departemén sareng jalma pamariksaan kualitas. Sareng ieu minimal bakal ngadu'a ti klien anjeun.

Hot tags: PET PORT CUPS, ramah lingkungan, jelas cangkir, candakan piaraan PET kami


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • facebook
    • twitter
    • linkedin