Botol PET PET

Pedaran pondok:

Botol PET Pet nyaéta pilihan populér dina industri minuman. Botol-botol ieu cocog pikeun jus anu diteken tiis, inuman anu diséhat, téh kopi, susu, cai, sareng marinades.
Botol PET Piaraan gampang dieusian ku inuman anu henteu nganggo karbonasi sareng nyayogikeun pisibilitas produk anu luhur.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk:

Botol PET PET mangrupikeun pilihan populér di industri minuman. Botol-botol ieu cocog pikeun jus anu diteken tiis, inuman anu diséhat, téh kopi, susu, cai, sareng marinades.

Botol PET Piaraan gampang dieusian ku inuman non-karbonat sareng nyayogikeun pisibilitas produk anu luhur.

Botol PET PET enteng, sareng nyéépkeun tempat anu kirang tina botol buleud dina rak. Botol-botol ieu gratis BPA, disatujuan ku FDA, sareng bangga dilakukeun di CINA

Jelas PET PET botol méré tampilan deukeut-kaca anu pamer produk dina kajelasan jelas kristal. Plastik piaraan ogé 100% didaur ulang!

COPAK ngagaduhan sajumlah botol PET PET dina sababaraha gaya. Botol pasagi plastik jelas ieu mangrupikeun cara anu idéal pikeun nyimpen sareng ngaluarkeun seueur produk, sareng sayogi dina sababaraha ukuran pikeun nyumponan kabutuhan. Botol pasagi kami nganggo sababaraha pilihan panutupanana tina tutup aluminium anu dijejeran dugi ka tutup tahan anak.

Kami ngagaduhan botol lega sareng cangkéng leutik PET PET. Anjeun tiasa parios langkung detil sapertos ieu,

kapasitas Top Dia Panjangna lébar Luhur Pakét (karton)
600ml 54mm 55mm 55mm 195mm 200 pcs
500ml 53mm 60mm 60mm 175mm 200 pcs
400ml 38mm 54mm 54mm 164mm 200 pcs
350ml 38mm 58mm 58mm 128mm 200 pcs

Botol PET PET's COPAK:

  • Bahan PET: tiasa didaur ulang 100%
  • Penampilan anu saé: tampiling inuman anjeun ku pandangan anu saé, sareng ieu tiasa narik langkung seueur konsumen.
  • Ringan
  • BPA gratis
  • Bahan kadaharan: Sadaya botol kaluar dihasilkeun kalayan standar pangan sareng janji bersih sareng aman pikeun wadah inuman.
  • Ukuran sareng bentuk carious: urang ngagaduhan rupa-rupa botol PET PET. Sareng anjeun tiasa milih naon waé anu anjeun resep di perusahaan urang.
  • Botol sareng kopél dijual nyalira
  • Copak urang Botol pasagi PET ditawarkeun nganggo tutup palastik anu jelas atanapi tutup aluminium. Atanapi anjeun ogé tiasa ngirim topi anu diperyogikeun, kami bakal sumber pikeun anjeun.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • facebook
    • twitter
    • linkedin