Botol Piaraan

  • Empty plastic bottles

    Botol plastik kosong

    Botol palastik kosong kualitas luhur kami sapinuhna didaur ulang, enteng sareng bahan kadaharan disatujuan. PET mangrupikeun palastik anu katingalina sapertos kaca, anu sampurna pikeun ningkatkeun rupa-rupa produk. Fasade jelas tina gelas ngamungkinkeun para nasabah anjeun ningali eusina - janten saé pikeun bungkus cairan atanapi losion anu pikaresepeun. 

    Hatur nuhun kana beuratna enteng pisan tina Botol plastik kosong desain, éta mangrupikeun bungkusan anu paling hemat sareng berkelanjutan anu sayogi dina pasaran. Solusi panaratas ieu alamat pasar cai masih pikeun botol PET leutik, khususna produsen anu hoyong ngaoptimalkeun biaya bungkus sareng produksi. 

    Urang Botol plastik kosong sayogi kanggo ngagaleuh ku seueur pilihan panutupanana. Ieu kalebet sagala jinis tutup palastik atanapi aluminium nganggo atanapi tanpa palapis.

  • Food grade PET bottles

    Botol PET kelas kadaharan

    Shanghai COPAK mangrupikeun panyuplai propésional pikeun bungkus tuang sapertos botol PET piaraan kelas dahareun, cangkir PET tingkat kadaharan, wadah kadaharan PET grade dahareun sareng produk PLA. Lokasina di Shanghai, kota anu ekonomis di china, urang ngagaduhan ideu paling modél pikeunBotol PET kelas kadaharan. Palabuan laut transportasi anu merenah, sareng jalur produksi anu paling maju.

    Klién anu akrab sareng Cina tiasa terang yén, Shanghai ngagaduhan standar anu paling ketat pikeun produksi bungkus kelas Pangan. Perusahaan ti Shanghai dibotol grade dahareun lapang kedah anu pangsaéna. Ti bahan milih produksi sareng bungkus, sadaya prosés réngsé di bengkel bebas debu. Sadaya padamel urang nganggo topi sareng sarung tangan nalika ngolah mesin. Jalur produksi otomatis kami pikeunbotol PET piaraan kelas dahareun sareng ngajantenkeun pagawé bebas. Ieu Pastikeun yén padamel gaduh kirang kasempetan ngahubungi produk. Anjeun teu kedah hariwang ngeunaan kualitasna. Sareng dina waktos anu sami kami gaduh jaminan penjualan pikeun mastikeun hak anjeun.   

  • Food grade plastic bottles

    Botol plastik kelas dahareun

    Nalika ngeunaan mendakan sareng nyiptakeun Botol plastik kelas dahareun, penting pisan pikeun ngartos naha palastik dianggap aman-aman atanapi henteu. Seueur pamarentah ngembangkeun peraturan ngeunaan plastik kelas Pangan. Di Kanada, Kaséhatan Kanada ngawasi peraturan ieu. Di Amérika Serikat, Administrasi Pangan sareng Narkoba (FDA) nyiptakeun peraturan. kumaha oge, aranjeunna gaduh syarat anu sami. Plastik kelas dahareun kedah nyumponan standar kasucian anu tangtu. Éta henteu tiasa ngandung bahan pewarna, bahan aditif sanés atanapi produk plastik didaur ulang dianggap ngabahayakeun pikeun manusa. Plastik kelas dahareun tiasa ngandung sababaraha tingkatan bahan didaur salami éta matéri cocog sareng pedoman sareng peraturan anu ditetélakeun ku agénsi pangaturan.

  • French square bottle

    Botol pasagi Perancis

    Urang Botol Hapus Pasagi Perancis mangrupakeun kombinasi kageulisan & fungsi anu hadé. Desain hémat ruang alun-alun aranjeunna pikaresep sabab henteu ngan ukur ngamaksimalkeun rohangan gudang tapi ogé kamampuan ningali eusi sareng labélna. Awak pasagi ngamungkinkeun pikeun botol ieu janten épisién rohangan pikeun pangiriman sareng nyimpen.

    Botol PET Perancis Square nampilkeun profil persegi panjang anu unik, biasana dianggo pikeun produk kadaharan sareng rempah-rempah pembotolan sanés. Éta sering dianggo dina operasi Susu, tapi ogé tiasa kapaké pisan pikeun nyimpen cairan sanés sapertos konsentrasi, sirop, sareng saos sareng padatan sapertos campuran DIY, gosok, sareng rempah-rempah. Aranjeunna bakal ngadamel bungkusan anu saé pikeun hadiah ogé. 

  • french square plastic bottles

    botol plastik pasagi Perancis

    The perancis spalastik quare bottle ti COPAK mangrupikeun cara anu saé pikeun méréskeun jus anjeun, leueur, jeruk nipis, kopi es, sareng inuman anu nyegerkeun sanés! Kuadrat Perancis ngarujuk kana botol anu awakna pasagi sareng taktak serong. Varian ieu béda-béda dina jangkungna, desain volume, lébar sareng desain cap.

  • OEMODM PET Bottle

    Botol Piaraan OEMODM

    OEM singkatan pikeun pabrik peralatan aslina sareng ODM mangrupikeun Manufaktur Desain Asli. Ieu dieusian sareng akhirna dicap ku perusahaan anu sanés anu dijual. Perusahaan sapertos kitu ngamungkinkeun perusahaan merek pikeun ngahasilkeun tanpa kedah kalibet dina organisasi atanapi ngajalankeun pabrik. Ieu seueur dianggo dina bungkus tuangeun, kosmétik, perawatan pribadi, pangobatan sareng seueur deui.

    Kami pabrik profesional pikeun botol PET sareng gelas kanggo bungkus tuangeun. Botol PET sareng cangkir tiasa dilarapkeun kanggo inuman sareng jus. Kopi es, és krim, teal, susu, susu, siki sareng inuman sanésna ogé tiasa dipak. Éta biasana dianggo di bar, toko makanan cepat saji, toko licin sareng sajabina. Sareng kami parantos suksés damel diBotol OEM / ODM PET kalayan seueur ranté atanapi toko anu kasohor sapertos STARBUCKS, KFC, BLUEFROG, MC sareng sajabina.

  • Tasting Cup

    Piala Ngecap

    Polyethylene terephthalate, atanapi PET, mangrupikeun sanyawa anu dianggo dina prosés ngadamel seueur jinis botol plastik. Penting pisan pikeun dicatet yén botol inuman PET henteu sami sareng BPA (bishenol-A).

    Botol inuman piaraan nawiskeun bérés, bérés henteu corétan sareng awét ku corétan luhur sareng résistansi hancur tinggi. Plastik poliétilén terephthalate sering dianggo pikeun botol tuangeun sareng inuman sabab semi-kaku sareng beurat entéh. Botol piaraan anu jelas bakal méréskeun produk anjeun,

  • PET Beverage Bottles In China

    Botol Inuman Piaraan Di Cina

    Upami anjeun aya di lapangan minuman atanapi jus, Botol inuman PET di cina mangrupakeun pilihan kahiji anjeun. Sareng diantara panyadia Botol inuman PET di cina, COPAK mangrupikeun anu tiasa dipercaya.

    Shanghai COPAK Industry Co., LTD. Disingget "COPAK".

    COPAK mangrupikeun produsen profesional pikeun piaraan piaraan AND Botol inuman piaraan di cina. Saatos aya di bidang ieu dina puluhan taun, urang gaduh rich pangalaman abdin ngahasilkeun bungkusan peunteun katuangan. Kami ngagaduhan bengkel bébas lebu pikeun cangkir sareng botol. 

  • PET beverage cans

    Kaléng inuman piaraan

    Janten pabrik botol palastik dipercaya, COPAK salawasna ngalakukeun anu pangsaéna pikeun minuhan paménta ti klien kami.

    Kami nawiskeun kualitas luhur Kaléng inuman piaraan anu didamel tina bahan anu mantep pikeun mastikeun kapuasan ti klien kami

    COPAK'S Kaléng inuman piaraan didamel nganggo botol bahan PET sareng tutup Aluminium Easy Open; jilidna tina 6oz-20oz.

    Boh transparan boh dicitak atanapi stiker BÉS inuman inuman aya. Kami gaduh tim desain dina fashion top pikeun dipilih anjeun. Produksi khusus ogé didukung.

  • PET Beverage Containers

    Pet Wadah Inuman

    Inuman piaraan wadah enteng, teu tiasa dipecah sareng, berkat kaunggulan ieu, seueur dianggo pisan.

    Wadah piaraan COPAK sacara utami dirancang pikeun inuman sapertos cai biasa, susu, kopi, téh, Smoothie, jus sareng minuman ringan. Kami ngagaduhan wadah inuman PET anu jelas sareng peti inuman PET anu dicitak. BOTOL PET Silinder, Botol PET PET, botol bear madu, CAN PET, CAN PET POP, PET PET Boston sareng sajabina.

    Sadayana COPAK'S Inuman piaraan wadah didamel di bengkel bébas debu sareng minuhan standar kelas kadaharan internasional. Kami produser anu tiasa dipercaya sareng gaduh sistem jasa aftersales anu sampurna. Sadaya keluhan anjeun bakal direngsekeun.

  • PET Bottles

    Botol Piaraan

    The Piaraan botol mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun detérjen, bahan kimia rumah tangga, minyak pelumas, peralatan mandi, produk kaséhatan sareng kageulisan, manisan, minyak / saos anu tiasa didahar sareng seueur deui. Sareng éta tiasa ngantep kaéndahan produk anjeun ditampilkeun. 

    Botol palastik piaraan kualitas tinggi, jelas PET sacara lengkep didaur ulang, kelas ringan sareng bahan pangan disatujuan. PET mangrupikeun palastik anu katingalina sapertos kaca, anu sampurna pikeun ningkatkeun rupa-rupa produk. Fasade jelas tina gelas ngamungkinkeun para nasabah anjeun ningali eusina - janten saé pikeun bungkus cairan atanapi losion anu pikaresepeun. 

  • PET bottle Manufacturer in china

    Produsén botol PET di cina

    COPAK Industries mangrupikeun pamimpin dina Solusi Pakét inuman di Cina.

    Sakumaha Pabrik botol PET di cina, sadaya prosés produksi kami nyumponan peraturan peunteun kadaharan china. Sareng Kami ogé bijil sareng ISO 9001: 2015 Sistem Manajemen Mutu, FDA pikeun diekspor ka Amérika Serikat. Sareng lulus Sértipikasi Sistem Kasalametan Pangan kanggo mayunan pasar sareng tungtutan pasar ayeuna pikeun solusi bungkusan kualitas anu langkung saé dihasilkeun dina lingkungan anu higienis.

12345 Teras> >> Halaman 1/5

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • facebook
  • twitter
  • linkedin