Piaraan inuman piaraan

Pedaran pondok:

COPAK-Piala inuman piaraan. Urang tiasa terang tina namina yén matéri nyaéta PET (Polyethylene Terephthalate), sareng utamina diterapkeun pikeun pengemasan minuman.
Naha urang nganggo PET? Cangkir bahan ieu nembé kaluar di 2000 di Cina. Bahanna, Polyethylene Terephthalate (PET), ramah lingkungan, warna anu jelas pikeun tampilan anu hadé sareng tiasa nyayogikeun daya tahan anu hadé.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk:

1. Warna: Kristal-jelas, atanapi custom dicitak
2. Bahan: Poliétilén Terephthalate (PET)
3. Tutup: tutup rata atanapi tutup kubah
4. Pamakéan: Minuman tiis / Minuman / És krim / Susu / Téh / Kopi / téh / Jus / Gelembung / Cola Sampel / Bir / Halaman / Kafé / Anggur / sundae / Buah / Permen / Milkshake / Salad / Mie
5. Pakét: 25 pcs / leungeun baju, 20sleeves / CTN
6. MOQ: 30,000 pcs (Langkung seueur, harga anu langkung handap)
7. Pelabuhan: Ningbo atanapi Shanghai, Cina
8. Suhu Pamakéan: Awét sareng tahan-tahan, résistansi Freezer
PP: -20 ° C ~ 120 ° C, PS: 0 ° C ~ 75 ° C ° C, PET: -30 ° C ~ 70 ° C

COPAK-Piala inuman piaraan. Urang tiasa terang tina namina yén matéri nyaéta PET (Polyethylene Terephthalate), sareng utamina diterapkeun pikeun pengemasan minuman.
Naha urang nganggo PET? Cangkir bahan ieu nembé kaluar di 2000 di Cina. Bahanna, Polyethylene Terephthalate (PET), ramah lingkungan, warna anu jelas pikeun tampilan anu hadé sareng tiasa nyayogikeun daya tahan anu hadé.
COPAK'S Piala inuman piaraananu kokoh, awét sareng pikaresepeun. Anjeun tiasa ngarancang sagala bentuk fashion atanapi ukuran. Kami parantos aya dina bidang ieu mangtaun-taun. Jilid sareng ukuran anu aya ayeuna kami beda-beda. Anjeun tiasa ogé milih tina katalog kami.
Pasangan sareng a Piaraan inuman piaraanlebetkeun sareng tutupna disayogikeun kanggo nyiptakeun bungkus multi-bahan anu sampurna. Baki takeaway dilengkepan ogé. Éta tiasa dialungkeunPiaraan inuman piaraan, saatos nyayogikeun inuman anjeun, Ngan buang ka tempat sampah. Tapi éta 100% didaur ulang.
Urang Piala inuman piaraananu populér dianggo di tempat nginum anu tiis sapertos bar, réstoran, sareng warung kopi, sareng toko-toko téh Boba di panjuru dunya. COPAK'SPiaraan inuman piaraananu 100% patuh kana peunteun Pangan. Sadaya prosés produksi réngsé dina lokakarya bersih tanpa lebu sareng parantos lulus Sertifikasi FDA / BRC / QS / SGS / LFGB / ISO9001.
Wilujeng sumping ka perusahaan urang. Sakali kerjasama sareng kami, anjeun bakal ngartos naon kauntungan win-win.

Tag topi: Piaraan inuman piaraan, Food grade, win win benefit, inuman anu tiis.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • facebook
    • twitter
    • linkedin