Produk Ramah Lingkungan

  • Biodegradable food container

    Wadah kadaharan biodegradable

    Shanghai COPAK didirikeun taun 2010. Sareng produk utama kami nyaéta piaraan piaraan, botol PET sareng peti dahareun PET. Disagigireun éta kami ogé ngembangkeun produk PLA. Tapi ayeuna, produk anu ramah Eco diperyogikeun pikeun ngajagaan lingkungan. Jantenwadah dahareun biodegradable anu disayogikeun ku urang. Mangkok kertas Kraft, wadah kadaharan anu biodegradable didamel tina crane gula atanapi aci jagong sareng sajabina.

  • Paper Salad Bowl

    Mangkuk Salad Kertas

    Kata Kunci Produk Mangkuk salad salad; mangkok kertas Kraft; mangkuk kertas salad; mangkok kertas kraft salad
    Fitur Palapis PE; Palapis PLA; Mangkok kertas foil aluminium
    Gaya Eco-Friendly
    OEM Narima
    Nyetak Matt Lamination / embossing / Glossy Lamination / foil emas
    Waktos pangiriman 15-25 dinten
    Bungkus Barang 50 pcs / kantong, 10bag / ctn
    Palabuhan Pengiriman Shanghai, Ningbo
    Istilah Pamayaran 30% T / T sateuacana, kasaimbangan ngalawan salinan BL.
  • Custom paper bowls

    Mangkok kertas khusus

    Mangkok kertas khusus didamel tina kertas sareng palapis palapis PE / PLA / aluminium. Mangkok kertas Copak tiasa disaluyukeun pikeun ukuran, jilid, bentuk, warna sareng percetakan logo anu béda-béda. Mangkok kertas khusus didesain kanggo bungkus Nasi, Mie, Dessert Buah, Yogurt, Beku, Porsi, sabun panas, piring panas sareng sajabina.

  • Custom printed PLA cups

    Custom dicitak cangkir PLA

    Dukung COPAK custom dicitak cangkir PLA. Palanggan tiasa ngaradaptasi cangkir na dina bentuk, warna, jilid, logo anu dicitak sareng detil anu sanés. COPAK parantos ngalaman insinyur, kapang ngembangkeun mesin, pagawé terampil sareng mesin percetakan layar UV. Sadaya syarat anjeun tiasa wareg di COPAK.

  • Kraft paper bowl

    Kraft mangkok kertas

    Kraft mangkok kertas. Ogé dingaranan mangkok kertas sekali pakai, mangkok kertas atanapi wadah kadaharan Biodegradable. Éta didamel tina kertas sareng plastik PLA / PE sareng palapis aluminium. Biasana dirancang salaku bentuk buleud sareng COPAK mangkok kertas kraft idéal pikeun sup, stews, pasta, salad, séréal pindang, ogé pikeun és krim, kacang, buah garing sareng produk sanés. Tahan beku sareng henteu cacad. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nerapkeun cetak mérek.

  • Paper bowl

    Mangkok kertas

    Mangkok kertas, ogé dingaranan wadah kadaharan ramah Eco Biodegradable, kraft mangkok kertas, mangkok kertas salad, dirancang pikeun bentuk buleud sareng bahan kertas. Wadah ieu idéal pikeun sop, stews, pasta, salad, séréal pindang, ogé pikeun és krim, kacang-kacangan, buah garing sareng produk sanés. Tahan beku sareng henteu cacad. Ieu tiasa dialungkeunkeretas mangkok tiasa nyepeng katuangan mulai tina daging dugi ka sayuran dugi ka sambel. Kami nyayogikeun mangkok dina rupa-rupa ukuran pikeun nanganan sagala rupa ti asakan sampeu dugi ka bahan kadaharan super-ukuran. 

  • Paper bowl with lids

    Mangkuk kertas sareng tutup

    Mangkok kertas kompostable sareng Tutup - 100% Biodegradable. Mangkok kertas Shanghai COPAK sacara opsional sareng sababaraha jilid sareng ukuran. Mangkok kertas urang didamel tina kertas Kraft atanapi kertas bodas. Duanana tiasa dijejeran ku palapis PE / PLA / Aluminium. Ngarujuk kana tutupna, anjeun tiasa milih tutup kertas, tutup pp, tutup OPS atanapi tutup PET.

  • PLA Bottle

    Botol PLA

    Di sagigir cangkir inuman PET, wadah tuangeun sareng botol jus PET, COPAK ogé ahli kana Kompos PLA botol. Urang tiasa ngarancang, ngembangkeun produk énggal, ngahasilkeun normal sareng perdagangan internasionalBotol PLA kalayan pangalaman katerampilan. Produksi kami dimimitian ti netepkeun desain produk, ngadamel kapang, niup cetakan, nyetak suntikan, nyetak, ngolah labél sareng dipak sareng kintunan. CAP PLA pikeunBotol PLA ogé aya sababaraha rupa pilihan.

  • PLA Bottle In China

    Botol PLA Di Cina

    Shanghai COPAK industri Co., Ltd. nawiskeun kualitas premium Biodegradable PlA Botol di Cina. Botol plastik Plos-méja kami PlA sacara lega kasohor di kalangan importir sareng distributor sadunya. Lokasina di Cina sareng ngurus sacara éksklusif dina produksi sareng ékspor PLA Botol, COPAK tiasa ngahasilkeun produk anu berkualitas sareng nyayogikeun jasa dagang internasional anu propésional. Kami anu suplai pangsaéna pikeun Botol PLA di Cina.

  • Soup Paper Bowl

    Mangkuk Kertas Sup

    Di COPAK, mangkok kertas urang seueur pilihan dina ukuran, jilid sareng kagunaan. Éta microwavable, bocor-buktina sareng tahan gajih. COPAKs mangkok kertas gaduh palapis pe tunggal, palapis pe dobel, palapis PLA warna bodas, warna Kraft, mangkok kertas foil aluminium sareng mangkok kertas témbok riak.

    Mangkok kertas ieu cocog pikeun salad, sup, sayuran, buah-buahan sareng jinis-jinis kadaharan sanésna. Aranjeunna cocog pikeun nyiapkeun sagala rupa kadaharan anu panas atanapi tiis. Pikeun detil mangkok kertas Salad kami sarengmangkuk kertas sup sapertos kieu,

  • PLA Bottle Manufacturer

    Produsén Botol PLA

    Shanghai COPAK Industry Co, LTD, didirikeun taun 2010, kalayan kantor penjualan di Shanghai sareng pabrik di Zhejiang. COPAK mimitina diadegkeun salaku panyadia kantong plastik sareng pilem bungkus tuangeun. Dina 2015, urang ngamimitian usaha piaraan piaraan sareng botol PET. Ayeuna, produk héjo narik perhatian masarakat. Copak tiasa nganggo bahan ramah lingkungan anu langkung seueur, sapertos RPET sareng PLA. Ayeuna COPAK ogéPabrikan botol PLA sareng pabrik PLA cup.

  • PLA CUP

    PLA CUP

    Shanghai COPAK Industry CO., LTD anu berpusat di Shanghai, Cina, mangrupikeun perusahaan propésional kanggo bungkus tuangeun sapertos cangkir minuman, botol jus, wadah tuangeun, wadah salad bahan PET sareng PLA.

    Ngarujuk kana produk COPAK's PLA didamel tina gula tebu bagasse, aci jagong. Produk PLA kami kalebetCangkir PLA, Wadah katuangan PLA, botol PLA. Aranjeunna seueur dianggo ku supermarket, toko ranté gancang, bar, toko jus sareng sanésna kanggo nyiapkeun inuman anu tiis sapertos inuman, jus, smoothie, susu, téh, kopi, és krim sareng sajabina.

12 Teras> >> Halaman 1/2

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • facebook
  • twitter
  • linkedin