Botol palastik silinder

Pedaran pondok:

Silinder plastik Botol mangrupikeun botol jangkung sareng sempit, sami sareng Botol Pelor, tapi éta parantos dikupas tina taktak (sakapeung nganggo taper sakedik) sareng sisi lempeng anu nawiskeun kawasan hiasan anu jangkung. Muka botolna langkung sempit tibatan sesa botol.

Botol palastik silinder didamel tina PET.PET palastik ngagaduhan ciri sapertos ketahanan, kajelasan anu saé, panghalang Uap anu saé, sareng condong tahan tahan.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk:

Silinder plastik Botol mangrupikeun botol jangkung sareng sempit, sami sareng Botol Pelor, tapi éta parantos dikupas tina taktak (sakapeung nganggo taper sakedik) sareng sisi lempeng anu nawiskeun kawasan hiasan anu jangkung. Muka botolna langkung sempit tibatan sesa botol.

Botol palastik silinder didamel tina PET.PET palastik ngagaduhan ciri sapertos ketahanan, kajelasan anu saé, panghalang Uap anu saé, sareng condong tahan tahan.

Pitunjuk botol PET nunjukkeun pilihan botol plastik PET kami anu sayogi dina pilihan gaya anjeun; buleud kosmo, babak boston, buleud sungutna lega, botol silinder, oval plastik sareng botol pasagi. Ieu Silinder botol plastik sayogi dina sababaraha rupa warna sareng ukuran. Gulung ka handap pikeun milih botol anu paling cocog sareng kabutuhan anjeun sareng ngaraos bebas milih panutupan anu cocog pikeun ngagedékeun kamungkinan kagunaan pikeun botol plastik ieu.

Kami mawa silinder botol plastik dina rupa-rupa warna sareng ukuran. Tapi kami ngan ukur ngahasilkeun botol PET pikeun bungkus tuangeun. Thebotol plastik silinders dirancang pikeun ngepak jus, kopi, susu, téh, boba tea, inuman sareng sajabina. Aranjeunna sampurna pikeun inuman anu tiis. 

Rfq:

Q1. Naha urang tiasa kéngingkeun conto ti anjeun?

A: Leres. Peraturan perusahaan urang pikeun conto os sapertos kieu, Sampel tiasa gratis kanggo anjeun. Tapi konsumén kedah nanggung biaya pangiriman. Éta bakal langkung saé upami anjeun gaduh akun DHL atanapi TNT.

Q2. Naha OKÉ pikeun nyetak logo kuring dina kaléng PET?
A: Leres. jasa panyiri sareng nyetak sayogi.

Q3: Naha kuring tiasa ngarobih kaléng PET nyalira?
A: Leres, kami nawiskeun jasa khusus pikeun bentuk botol.

Q4: Naha kuring tiasa ngarancang kaléng PET nyalira?
A: Leres, jasa kustomisasi sayogi pikeun desain bentuk botol.

Jantenkeun Pindah ka Kaléng inuman inuman COPAK'S

Kami nyayogikeun dukungan téknis, saran seaming sareng audit pikeun mastikeun yén anjeun ngajalankeun épisiénsi luhur.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • facebook
    • twitter
    • linkedin