Mangkok kertas

Pedaran pondok:

Mangkok kertas, ogé dingaranan wadah kadaharan ramah Eco Biodegradable, kraft mangkok kertas, mangkok kertas salad, dirancang pikeun bentuk buleud sareng bahan kertas. Wadah ieu idéal pikeun sop, stews, pasta, salad, séréal pindang, ogé pikeun és krim, kacang-kacangan, buah garing sareng produk sanés. Tahan beku sareng henteu cacad. Ieu tiasa dialungkeunkeretas mangkok tiasa nyepeng katuangan mulai tina daging dugi ka sayuran dugi ka sambel. Kami nyayogikeun mangkok dina rupa-rupa ukuran pikeun nanganan sagala rupa ti asakan sampeu dugi ka bahan kadaharan super-ukuran. 


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk:

Anggo Wadah tuangeun Résistansi TEMP -20 ℃ - 120 ℃
Warna bodas & kraft & aluminium Aplikasi Pakét Round Bowl
Kapasitas Sapuluh ukuran anu béda Sértipikasi ISO9001, FDA, CE, FSC
Logo Disaluyukeun diperyogikeun Jaminan Jaminan kualitas
Ngaran Barang Mangkok kertas Gaya Mangkukna tiasa dianggo buleud
Pamakéan Imah réstoran hotél MOQ 50 buah
Jumlah Modél Mangkok kertas Fitur Mangkuk Biodegradable
Logo Ngantos genep warna Palabuhan Ningbo, Shanghai

Mangkok kertas, ogé dingaranan wadah kadaharan ramah Eco Biodegradable, kraft mangkok kertas, mangkok kertas salad, dirancang pikeun bentuk buleud sareng bahan kertas. Wadah ieu idéal pikeun sop, stews, pasta, salad, séréal pindang, ogé pikeun és krim, kacang-kacangan, buah garing sareng produk sanés. Tahan beku sareng henteu cacad. Ieu tiasa dialungkeunkeretas mangkok tiasa nyepeng katuangan mulai tina daging dugi ka sayuran dugi ka sambel. Kami nyayogikeun mangkok dina rupa-rupa ukuran pikeun nanganan sagala rupa ti asakan sampeu dugi ka bahan kadaharan super-ukuran.

COPAK tiasa nyayogikeun sababaraha rupa ukuran mangkok kertas sareng warna Kraft, warna bodas atanapi warna aluminium. Anjeun ogé tiasa ngaropea mangkok anjeun kalayan ukuran unik, desain, volume atanapi percetakan logo. Wadah dahareun kalayan logo unik atanapi desain sanés mangrupikeun cara anu saé pikeun Ngaiklan produk anjeun. Pakét mangrupikeun cara anu hadé pikeun nganyatakeun mérek anjeun, éta bakal diakuan di pasar sareng narik perhatian anu ngagaleuh.

Mangkuk nasi béas anu tiasa dianggo kertas Kraft didamel tina 100% Kertas kraft ramah lingkungan sareng lingkungan. Ieu mangrupikeun pilihan anu saé pikeun mayungan bumi.

kabocoran-buktina sareng tahan noda. Kami nyayogikeun tutup anu pas pikeun sagala jinismangkok kertas.Kombinasi wadah sareng tutupna mangrupikeun solusi anu hadé pikeun bungkus. Éta ogé cocog sareng anu sanésna. Desain tahan kabocoran mastikeun kasegaran tuangeun anjeun.

Naha sémah anjeun badé tuang tuangeun nalika nuju atanapi ningali acara favorit aranjeunna, desain khusus ieu keretas mangkok pasti bakal nyugemakeun unggal palanggan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • facebook
    • twitter
    • linkedin