Kaléng Piaraan

Pedaran pondok:

Kami produsén ti Kaléng Piaraan pikeun inuman. PET Can mangrupikeun kombinasi unik tina PET Jar sareng Gampang pikeun muka tutup logam. COPAKPiaraan tiasas ngagabungkeun awak PET sareng tutup aluminium, ngagabungkeun sipat kaléng sareng botol. PET SÉSA ningkatkeun kinerja sareng mérek poténsial kaléng konéng sareng botol.


Detil Produk

Tanda Produk

Ukuran anu aya di COPAK:

kapasitas Top Dia Awak Dia Luhur Pakét (karton)
650ml 56mm 75mm 170mm 200 pcs
500ml 56mm 70mm 150mm 200 pcs
470ml 56mm 71mm 144mm 200 pcs
370ml 56mm 65mm 130mm 200 pcs
350ml 53mm 67mm 125mm 200 pcs
310ml 56mm 65mm 111mm 200 pcs
250ml 56mm 67mm 90mm 200 pcs
200ml 56mm 57mm 107mm 200 pcs

Sababaraha kaunggulanna nyaéta:

  • Awak Piaraan + aluminium EOE LID + PE LID; Top kalayan aluminium gampang muka tungtung
  • Piaraan transparan gampang kabuka tiasa dibungkus, padet sareng enteng, ngirangan biaya transportasi sareng gampang dibawa.
  • Pangertian anu saé, konsumén tiasa ningali konténna langsung, nampilkeun peunteun sareng nilai produk anjeun
  • Plastik kelas kadaharan tiasa, cocog pikeun bungkus tuangeun
  • Hirup rak alus
  • Airproof, non-spill, transparansi anu saé, anti palsu, panyimpenan anu saé pikeun tuang, gampang dibuka
  • Rupa-rupa ukuran sareng bentuk; Pesenan OEM sareng ODM wilujeng sumping
  • Nyetak atanapi Label: 4C stiker percetakan atanapi bungkus pilem ngaleutikan plastik
  • Sealing: Rengse ku mesin sealing. Kami ogé tiasa nyayogikeun mesin sapertos kitu upami anjeun peryogi.

FAQ:

Q1. Dupi abdi tiasa nampi conto kaléng PET?
A: Leres, sampel gratis. Anjeun ngan ukur kedah nutupan biaya anu jelas.

Q2. Kumaha upami waktos pamimpinna?
A: Sampel peryogi 3-5 dinten, waktos produksi massal peryogi 20-30 dinten kanggo jumlah pesanan langkung ti 5000 pcs

Q3. Naha anjeun ngagaduhan wates MOQ?
A: MOQ nyaéta 5000 pcs, tapi jumlah leutik ogé dimungkinkeun upami barangna aya dina stok.

Q4. Kumaha anjeun ngintunkeun barangna sareng sabaraha waktos dugi ka sumping?
A: Urang biasana ngirim sampel ku express, sapertos DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Biasana waktos sakitar 5 dinten dugi. Pikeun pesenan, kami nyandak maskapai atanapi pangiriman laut.

  


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • facebook
    • twitter
    • linkedin