Pabrik Botol Plastik

Pedaran pondok:

Perusahaan industri Shanghai COPAK LTD ngagaduhan langkung ti sapuluh lini produksi pikeun PET sareng botol PLA. Kalayan sistem manajemen kualitas anu ketat sareng sistem manajemen kasehatan sareng kasalametan padamelan, perusahaan kami parantospabrik botol plastik mangtaun-taun. Kami utamina ngahasilkeun piaraan piaraan, peti kadaharan piaraan, botol PET sareng produk PLA.

COPAK parantos ngenalkeun peralatan kakuatan téknis canggih. Aya sababaraha fungsi bronzing, mesin percetakan layar otomatis. Paking numutkeun standar bungkusan apoték pikeun mastikeun kasihatan sareng kasalametan.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk:

Perusahaan industri Shanghai COPAK LTD ngagaduhan langkung ti sapuluh lini produksi pikeun PET sareng botol PLA. Kalayan sistem manajemen kualitas anu ketat sareng sistem manajemen kasehatan sareng kasalametan padamelan, perusahaan kami parantospabrik botol plastik mangtaun-taun. Kami utamina ngahasilkeun piaraan piaraan, peti kadaharan piaraan, botol PET sareng produk PLA.

COPAK parantos ngenalkeun peralatan kakuatan téknis canggih. Aya sababaraha fungsi bronzing, mesin percetakan layar otomatis. Paking numutkeun standar bungkusan apoték pikeun mastikeun kasihatan sareng kasalametan.

Salaku a pabrik botol plastik, COPAK parantos akumulasi pangalaman anu euyeub kalayan produksi mangtaun-taun. Kami mastikeun ngadalikeun kualitas produk ku ngagunakeun sistem manajemen ilmiah. Perusahaan yakin yén kualitas anu saé pikeun produk nyaéta getih seger pikeun ngajaga pabrik.

Ngajaga kontrak sareng ngajaga kiridit mangrupikeun komitmen urang pikeun konsumén salamina. Kualitas produk anu dipercaya kualitas sareng layanan saatos-penjualan mangrupikeun tujuan pengkuh kami. Kami arep ngembangkeun

sasarengan sareng palanggan lami tumuh babarengan sareng konsumén anyar sareng tulus ngabagéakeun palanggan énggal sareng anu lami pikeun menangkeun kaayaan win-win sareng nyiptakeun masa depan anu cemerlang.

Pakét COPAK invests dina téknologi, jalma sareng prosés anu nganteurkeun solusi bungkusan plastik kana rupa-rupa industri. Tina lab inovasi kami anu ngamungkinkeun urang ngawangun sareng nguji bungkusan énggal langkung gancang kana platform manufaktur énggal anu ngalegaan jangkauan sareng jangkauan produk kami, inovasi mangrupikeun puseuran sagala hal anu urang lakukeun. Kami ayeuna pangsaéna diantarapabrik botol plastik.  

Kualitas mangrupakeun prioritas utama di copak pabrik botol plastik. Tim kami didaptarkeun pikeun mastikeun yén unggal palanggan nampi kualitas bungkusan anu diperyogikeun sareng pantes pikeun produkna. Tina standar sareng prosés pikeun rékayasa sareng manufaktur kami, kami parantos nempatkeun seueur cék sareng kasaimbangan pikeun mastikeun unggal botol dihasilkeun kalayan tingkat kualitas anu paling luhur. 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • facebook
    • twitter
    • linkedin