Pet Soda PET

Pedaran pondok:

Kaléng soda PET, tiasa namina kaléng PET, kaléng pop-top PET sareng sajabina. PET Can mangrupikeun kombinasi unik tina PET Jar sareng Gampang pikeun muka tutup logam. Éta tina bahan PET sareng cocog pikeun bungkus kanggo inuman sapertos inuman, buah-buahan, smoothie, susu, teal, kopi es, milkshakes sareng sajabina. Sababaraha fitur COPAK'sKaléng soda PET sakumaha dihandap,


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk:

Kaléng soda PET, tiasa namina kaléng PET, kaléng pop-top PET sareng sajabina. PET Can mangrupikeun kombinasi unik tina PET Jar sareng Gampang pikeun muka tutup logam.Éta didamel tina bahan PET sareng cocog pikeun bungkus kanggo inuman sapertos inuman, buah, smoothie, susu, teal, kopi es, milkshakes sareng sajabina. Sababaraha fitur COPAKs Kaléng soda PET sakumaha dihandap

- Bahan: Plét piaraan kualitas luhur, tiasa didaur ulang 100%.
Kaamanan kelas kadaharan: Ti bahan sumber pikeun produksi sareng kiriman. Sadaya prosés réngsé dina standar pangan.
Tahan awét sareng tahan rengat: Kaléng soda PET sampurna pikeun nyandak dahareun anjeun. Éta dirancang pikeun panangan sareng disegel. Anjeun teu kedah hariwang ngeunaan kabocoran atanapi retakan.
- Cap: Anggo bahan Aluminium, zip-top can. Gampang dibuka sareng bersih.
-Ngadegkeun akal, konsumén tiasa ningali eusi langsung, nampilkeun peunteun sareng nilai produk anjeun
Halangan Anu Saé tina Oksigén, Karbon dioksida Uap.

Perusahaan Industri COPAK Shanghai mangrupikeun produsén propésional pikeun paket PET tina sababaraha jinis. Piaraan piaraan, botol PET sareng kaléng soda PET mangrupikeun produk utami urang.Kaléng soda PET bénten-bénten bentukna, jilid, ukuran sareng percetakan. Anjeun tiasa nyaritakeun detil anu diperyogikeun, paket PET anu dipikahoyong bakal aya dina panangan anjeun.

Jilidna berkisar tina 6oz dugi ka 24oz. 12OZKaléng soda PET sareng 16 kaléng soda OZ PET anu paling populér.  

Disayogikeun: 4C stiker percetakan atanapi bungkus pilem ngaleutikan plastik atanapi percetakan layar UV dina botol anu didukung pikeun nyetak logo.

Tutup sareng botolna diségél ku mesin panyegel. Tutupna gampang dibuka ku cara narik cincin pop-top.

Semi otomatis atanapi 100% soda otomatis tiasa mesin panyegelan disayogikeun. Kami gaduh hubungan anu saé sareng pabrik mesin sealing sareng tiasa kéngingkeun harga anu kompetitif pikeun anjeun. Anjeun tiasa ngirim mesin panyegel sarengKaléng soda PET babarengan dina hiji wadah.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • facebook
    • twitter
    • linkedin