Produsén botol PET di cina

Pedaran pondok:

COPAK Industries mangrupikeun pamimpin dina Solusi Pakét inuman di Cina.

Sakumaha Pabrik botol PET di cina, sadaya prosés produksi kami nyumponan peraturan peunteun kadaharan china. Sareng Kami ogé bijil sareng ISO 9001: 2015 Sistem Manajemen Mutu, FDA pikeun diekspor ka Amérika Serikat. Sareng lulus Sértipikasi Sistem Kasalametan Pangan kanggo mayunan pasar sareng tungtutan pasar ayeuna pikeun solusi bungkusan kualitas anu langkung saé dihasilkeun dina lingkungan anu higienis.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk:

COPAK Industries mangrupikeun pamimpin dina Solusi Pakét inuman di Cina.

Sakumaha Pabrik botol PET di cina, sadaya prosés produksi kami nyumponan peraturan peunteun kadaharan china. Sareng Kami ogé bijil sareng ISO 9001: 2015 Sistem Manajemen Mutu, FDA pikeun diekspor ka Amérika Serikat. Sareng lulus Sértipikasi Sistem Kasalametan Pangan kanggo mayunan pasar sareng tungtutan pasar ayeuna pikeun solusi bungkusan kualitas anu langkung saé dihasilkeun dina lingkungan anu higienis.

Éta ngagaduhan kiridit bisnis leutik anu saé, jasa purna jual anu hébat sareng fasilitas produksi modéren. SakumahaBotol piaraan Pabrikan di cina, kami parantos kéngingkeun posisi anu luar biasa di tengah pembeli kami di bumi pikeun Botol Plastik Kosong, piaraan piaraan, peti Plastik Piaraan, Kotak Sayuran Lidl, Ngabagéakeun pamundut anjeun, jasa pangageungna bakal disayogikeun kalayan sepenuh haté.

Anggap kawajiban pinuh pikeun minuhan sadaya tungtutan konsumén kami; ngahontal kamajuan anu mayeng ku promosi kamajuan para nasabah; janten mitra koperasi permanén akhir tina klién sareng maksimalkeun kapentingan anu mésér pikeun Botol Plastik Kosong, jasa saatos jual saharita sareng spesialis anu disayogikeun ku grup konsultan kami parantos senang pembeli kami. Inpormasi lengkep sareng parameter tina dagangan panginten bakal dikirim ka anjeun kanggo pangakuan anu lengkep.

Sampel gratis tiasa dikintunkeun sareng perusahaan parios ka perusahaan urang. Mudah-mudahan kéngingkeun panilitian ngetik anjeun sareng ngawangun kemitraan kerjasama jangka panjang.

Detil Gancang:

Tipe Plastik: Botol PET

Perlakuan permukaan: Semprot matte, palapis UV, percetakan, atanapi numutkeun ka kabutuhan klien

Tempat Asalna: Shanghai, Cina

Wangun: Persamaan, alun-alun, buleud, silinder atanapi adat

Kapasitas: 200ml, 250ml, 300ml, 350ml, 400ml, 450ml, 500ml, 550ml, 600ml

Téhnik Logo: Percetakan layar sutra, stamping panas… Logo palanggan anu tiasa ditampi.

Anggo: inuman

MOQ: 10K

Harga: Pabrik penjualan langsung, harga pangsaéna

Warna: Sagala warna sakumaha sarat anjeun

Pagawean kami nyaéta:

● Nyayogikeun Solusi Bungkusan Inovasi

● Minuhan atanapi ngaleuwihan kabutuhan sareng ekspektasi Pelanggan kami

● Nyayogikeun kualitas anu unggul dina bungkusan anu dirancang ku palanggan

● Pangiriman dina waktos

● Kami ngarepkeun saling ngembangkeun sareng kerjasama sareng konsumén di seluruh dunya


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • facebook
    • twitter
    • linkedin