Piaraan Ngeunaan Piala

Pedaran pondok:

Shanghai COPAK Industry Co, LTD, didirikeun taun 2010, kalayan kantor penjualan di Shanghai sareng pabrik di Zhejiang. COPAK mimitina diadegkeun salaku panyadia kantong plastik sareng pilem bungkus tuangeun. Dina 2015, urang ngamimitian usaha piaraan piaraan sareng botol PET.

Salaku pamasok anu berpengalaman, Copak bakal ngupingkeun anjeun, masihan saran propésional sareng bakal masihan anjeun langkung seueur manpaat. Kualitas mangrupikeun akar, nasabah mangrupikeun prinsip. Copak teras-terasan nyandak kualitas sareng jasa sakumaha hirupna, nyayogikeun produk anu kualitas sareng jasa ngawaskeun kalayan sepenuh hati.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk:

Shanghai COPAK Industry Co, LTD, didirikeun taun 2010, kalayan kantor penjualan di Shanghai sareng pabrik di Zhejiang. COPAK mimitina diadegkeun salaku panyadia kantong plastik sareng pilem bungkus tuangeun. Dina 2015, urang ngamimitian usaha piaraan piaraan sareng botol PET.

Salaku pamasok anu berpengalaman, Copak bakal ngupingkeun anjeun, masihan saran propésional sareng bakal masihan anjeun langkung seueur manpaat. Kualitas mangrupikeun akar, nasabah mangrupikeun prinsip. Copak teras-terasan nyandak kualitas sareng jasa sakumaha hirupna, nyayogikeun produk anu kualitas sareng jasa ngawaskeun kalayan sepenuh hati.

Salaku pamasok anu tanggung jawab sosial, Copak ogé tanggel waler pikeun nangtang tekanan padamelan, memotivasi poténsial pagawé, sareng masihan kontribusi ka masarakat. Kalayan tindakan anu leres-leres praktis kami, kami Tujuan pikeun ngawujudkeun hasil ngahijikeun padamelan perusahaan, staf, sareng masarakat.

Urang Piaraan ngeunah cangkir dipaké pikeun ngicap tuangeun. Éta ilahar dianggo di toko, supermarket, bar sareng tempat sanés kanggo raos pelanggan yogurt, jus, minuman, és krim, leueur, kopi, susu sareng promosi. Desain kristalna anu jelas sareng ringan tapi awét bakal ahli nunjukkeun és batu dina sadaya inuman anu anjeun pikaresep. Tumbler berkelas ieu cocog pikeun soda, bir, anggur, minuman campuran, cai, sareng seueur deui!

Desain pecahan nawiskeun panggunaan anu fleksibel pisan pikeun nyegah kabocoran sareng tumpahan Ukuran hal hemat ruang nawiskeun solusi bungkusan anu épisién pikeun usaha Sampurna pikeun kamar istirahat, daérah resepsi sareng seueur deui Pamakéan pikeun konsumsi inuman anu tiis.

Sababaraha paling populér Piaraan ngeunah cangkir rinci handap. Di sagigireun ukuran ieu, urang ogé ngagaduhan jilid sareng ukuran sareng bentuk anu sanés. Ngan kirimkeun kami sarat anjeun, patarosan anjeun bakal dibales gancang-gancang. 

SÉSÉNI NGÉRÉS CUP

Kapasitas

Diaméter Top cm

ukuran (Top * Btm * H) cm

beurat gram

Pakét  

Qty / karton

Ukuran CTN

1Oz / 30ml

4.5

4.5 * 3.1 * 4.0

2

5000

54.5 * 24 * 47

0,9Oz / 27ml

4.5

4.5 * 3.1 * 3.4

1.7

5000

56.5 * 24 * 47

3Oz / 115ml

6.2

6.2 * 3.9 * 6.0

3.8

2500

57 * 32.5 * 32.5

Kumaha mésér urang Piaraan Ngeunah CUP?

Kirimkeun ka anjeun panilitian, harga anu dikutip, PI didamel, pamayaran setor parantos réngsé, produksi dimimitian, percetakan, pamariksaan sateuacan paket, pembayaran kasaimbangan. Dikintun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • facebook
    • twitter
    • linkedin